Ο ηθοποιός και επίσημα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του

Ο γνωστός ηθοποιός ζητά και επίσημα να χωρίσει μαζί της!

Ο ηθοποιός και επίσημα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του

Οι λόγοι του χωρισμού τους δεν έχουν γίνει ξεκάθαροι. Το νέο του χωρισμού ήδη είχε αρχίσει να ακούγεται τον Μάιο του 2017, ωστόσο κανείς δεν είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου μέχρι χθες. Μετά από 22 χρόνια γάμου, επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πηγή από το κοντινό οικογενειακό τους περιβάλλον, επιβεβαίωσε στο περιοδικό People.com, τον Οκτώβριο, ότι υπήρχε κρίση στο γάμο τους. Ο 46χρονος ηθοποιός, πρόσφατα εθεάθη να με τη συμπρωταγωνίστριά του, Mary Elizabeth Winsteed, που χώρισε από τον άνδρα της τον Μάιο του 2017.

mcgregor

Ο Ewan McGregor και η Eve Mavrakis, έχουν μαζί τέσσερις κόρες, την Clara, τη Jamyan, την Esther και την Anouk. Ο Ewan ζήτησε να έχουν από κοινού την επιμέλεια των παιδιών, κάτι που η παραγωγός αρνήθηκε, καθώς θέλει εξολοκλήρου την επιμέλεια των παιδιών της και μάλιστα ο πρώην σύζυγός της να βλέπει τα κορίτσια υπό επιτήρηση.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Γαλλία το 1995, ενώ πρόσφατα ο ίδιος ευχαρίστησε στις Χρυσές Σφαίρες 2018 τόσο την ίδια την Eve όσο και τη Mary.

mcgregor ewan 22 1 2018 22 30 36 872

Πριν μερικές ημέρες η κόρη του McGregor έγραψε ένα συναισθηματικά φορτισμένο τραγούδι και ξέσπασε κατά του μπαμπά της, οποίος όπως φαίνεται, εγκατέλειψε την πρώην σύζυγό του για τη Mary.

mary elizabeth winstead 22 1 2018 22 31 18 566

Όπως ανέφερε και η εφημερίδα Sun, η 15χρονη Esther, έγραψε το τραγούδι κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις φωτογραφίες με το φιλί του μπαμπά της και οι οποίες δημοσιεύτηκαν την ημέρα των γενεθλίων της.


https://www.instagram.com/p/BeEhCLkFOud/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved