Αλλάξτε το χρώμα στα ντουλάπια της κουζίνας με ένα μόνο υλικό και κάντε τη να μοιάζει με καινούρια

Βαρεθήκατε την κουζίνα σας και το χρώμα των ντουλαπιών σας; Αν ναι, ήρθε η ώρα για ανανέωση!

Αλλάξτε το χρώμα στα ντουλάπια της κουζίνας με ένα μόνο υλικό και κάντε τη να μοιάζει με καινούρια

Κάποιοι ίσως θα σκέφτεστε το κόστος και όχι άδικα. Να αλλάξεις τα ντουλάπια της κουζίνας χρειάζεται γερό πορτοφόλι κάτι που δυστυχώς δεν έχουν όλοι. Για αυτό όμως, είμαστε εμείς εδώ. Για να δίνουμε λύσεις στο πρόβλημά σας. Τι καλύτερο λοιπόν από μια οικονομική ιδέα που θα ανανεώσει την κουζίνα σας και παράλληλα την ψυχολογία σας.

Για να το καταφέρετε αυτό χρειάζεστε μόνο ένα προϊόν και σταθερό χέρι. Ποιο είναι αυτό; Το χρώμα κιμωλίας. Το έχετε ακούσει ποτέ ξανά στο παρελθόν;

Πρόκειται για ένα ακρυλικό υδατοδιαλυτό χρώμα αυξημένης καλυπτικότητας σε υγρή μορφή, προσδίδοντας μια ματ και απαλή υφή στην επιφάνεια που θα εφαρμοστεί, περίπου σαν αυτή της κιμωλίας. Για αυτό άλλωστε ονομάζεται και χρώμα κιμωλίας.

Συνήθως τα συγκεκριμένα χρώματα κιμωλίας τα χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για την παλαίωση και συντήρηση επίπλων, όμως κάνουν τη ζωή ευκολότερη ακόμη και των ερασιτεχνών στην προσπάθειά τους να δώσουν μια vintage εικόνα, χωρίς κόπο. Το ίδιο έκανε και η Jessica Ahnert Davis. Μόλις ανακάλυψε τα χρώματα κιμωλίας, άλλαξε την κουζίνα της και όπως λέει η ίδια ήταν «εκπληκτικά εύκολο». Αυτή η μαμά κατάφερε να ανανεώσει την κουζίνα και μάλιστα χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα. Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο στα ντουλάπια. Με λευκό και μαύρο χρώμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες έβαψε ακόμη και τα πλακάκια της.

Δείτε στην παρακάτω gallery το πριν και το μετά της κουζίνας της και μιμηθείτε τη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved