Paris Hilton: Απαρνιέται το διάσημο επίθετό της για χάρη του αρραβωνιαστικού της;

Ανήκει σε μια από τις πιο ισχυρές οικονομικά οικογένειες. Και το επίθετο της είναι από τα πιο διάσημα, σε όλο τον κόσμο!

Paris Hilton: Απαρνιέται το διάσημο επίθετό της για χάρη του αρραβωνιαστικού της;

Το να σε λένε «Hilton» και να είσαι μάλιστα, μία από τις «χρυσές» κληρονόμους, μίας ισχυρής δυναστείας, μόνο λίγο δεν είναι. Ωστόσο, για την ερωτευμένη – και απεγνωσμένη, κατά τις δικές της δηλώσεις, να παντρευτεί - Paris, δεν έχει τόση σημασία, όσο ο έρωτας που βιώνει στο πελυρό του αρραβωνιαστικού της, Chris Zylka. Μάλιστα, μετά την πρόταση γάμου, που της έκανε τα Χριστούγεννα, η νεαρή κληρονόμος, ζει σε μία άλλη διάσταση.

paris hilton 2



Και κινείται αποκλειστικά, σε ρυθμούς γάμου. Μάλιστα, όπως η ίδια δηλώνει, θέλει απεγνωσμένα να παντρευτεί και ανυπομονεί για εκείνη τη μέρα, που θα γίνει κι επισήμως, «κυρία Zylka». Στην κυριολεξία, αφού προτίθεται να πάρει το επίθετο του μέλλοντα συζύγου της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, τονίζοντας ότι είναι τόσο ερωτευμένη με το νεαρό επιχειρηματία, που θέλει να πάρει και το επίθετό του, μετά το γάμο τους.

paris hilton 3

Όσο για το δικό της διάσημο και ισχυρό επίθετο; Θα το κρατήσει και θα λέγεται – με το καλό – Paris Hilton Zylka! Αυτά είναι. Το άτακτο κορίτσι της διεθνούς showbiz, πλέον έχει ηρεμήσει και όπως δηλώνει, θέλει να παντρευτεί και να γίνει μία σωστή σύζυγος και μανούλα. Όσο για το γάμο της; Σύντομα θα ξεκινήσουν το σχεδιασμό του, ενώ σκοπεύει να κάνει πολλά γαμήλια γλέντι. Όπως είχε κάνει με τα 21α γενέθλια της, που τα γιόρτασε σε κάθε γωνιά της γης!

Και το ίδιο λέει, θα κάνει και με το γάμο της. Θα το γλεντάει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη!

Διαβάστε επίσης

Είναι γεγονός! Αρραβωνιάστηκε και έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλα τα διεθνή Μέσα (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved