Βίκυ Καγιά: Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου της και το όνομά του

Καλωσόρισε το γιο της!

Βίκυ Καγιά: Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου της και το όνομά του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βίκυ Καγιά, καθώς έφερε στον κόσμο στο δεύτερο παιδάκι της. Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια και ο Ηλίας Κρασσάς μεγάλωσαν την οικογένεια τους, κατά ένα μέλος. Χαρίζοντας έτσι ένα ακόμη αδελφάκι στην κόρη τους, Bianca.


https://www.instagram.com/p/BeIfm3ana8T/

Η Βίκυ Καγιά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, το απόγευμα του Σαββάτου (20/1). Εξάλλου, η ίδια είχε ανακοινώσει το φύλο του μωρού της, ενώ ανυπομονούσε να τον κρατήσει στην αγκαλιά της.


https://www.instagram.com/p/BeITiQanT91/

Η παρουσιάστρια παρέμεινε στη δουλειά της, μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής (19/1), ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα του Shopping Star. Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram τις τελευταίες δύο φωτογραφίες της από την εκπομπή, αποχαιρετώντας τους φίλους της, αφού όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «ήρθε η ώρα του τοκετού».

Πριν μερικά λεπτά δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα γλυκά κεράσματα που είχε για τους φίλους της στο μαιευτήριο και αποκάλυψε το όνομά του: «Welcome to the world little Karolos Elias! 20/01/2018 We are over the moon happy to finally meet our baby boy! #KarolosElias #krassaki2 #ourbabyboy #aquarious #welcome»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Καγιά: «Σε λίγο γεννάω κι ακόμη δουλεύω…»

Style the Bump! Οι καλύτερες εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά με φουσκωμένη κοιλίτσα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved