Πρίγκιπας William: Ξύρισε το κεφάλι του, πληρώνοντας ένα εξωφρενικό ποσό (pics)

Πήγε για μαλλί και βγήκε… ξυρισμένος. Και μάλιστα, το πλήρωσε, ακριβά!

Πρίγκιπας William: Ξύρισε το κεφάλι του, πληρώνοντας ένα εξωφρενικό ποσό (pics)

Αν και νέος σε ηλικία, ο πρίγκιπας William από πολύ νωρίς αντιμετώπιζε προβλήματα με το τριχωτό της κεφαλής του, καθώς έχει προβλήματα τριχόπτωσης. Και στα 35 του χρόνια, ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου, αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να υιοθετήσει ένα νέο λουκ, που ξάφνιασε τους πάντες.

Ξύρισε τα λιγοστά μαλλιά που του είχαν απομείνει! Μάλιστα, ο πρίγκιπας έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με το νέο λουκ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σε Παιδιατρική κλινική στο Λονδίνο. Και όσοι τον είδαν, έμειναν με το στόμα ανοικτό.

prigkipas william neo look 6

Με το στόμα ανοικτό μείναμε, όμως, και όταν διαβάσαμε το ποσό που κατέβαλε στον διάσημο – και προσωπικό – κομμωτής της Kate Middleton, Joy Willer. 180 ολοστρόγγυλες λίρες πλήρωσε, για να απαλλαχθεί από τις λιγοστές τρίχες. Βέβαια, δεν τον κούρεψε με μηχανή, αλλά με ψαλίδι, αλλά και πάλι, το ποσό θεωρείται εξωφρενικό και ως τέτοιο το χαρακτήρισαν και οι χρήστες του διαδικτύου.

prigkipas william neo look 3



Εξάλλου, μετά το ντεμπούτο του με το νέο λουκ, ο πρίγκιπας William έγινε θέμα στα social media, όπου στήθηκε… πάρτι! Αν και οι περισσότεροι συντάχθηκαν μαζί του και αποθέωσαν τόσο το ξυρισμένο του κεφάλι, όσο και την απόφασή του να ξυρίσει το κεφάλι του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, ένας από τους λόγους – ο κυριότερος, για την ακρίβεια – που ο πρίγκιπας William πήρε την τολμηρή αυτή απόφαση, ήταν ο αδελφός του, Harry και τα συνεχή πειράγματα του για την καράφλα του.

Δείτε στην παρακάτω gallery, περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης

Ο πρίγκιπας William στην πιο «θνητή» στιγμή του, χαρίζει άφθονο γέλιο (vds)

Ο πρίγκιπας William μπαίνει στην κουζίνα, αλλά η έγκυος Kate Middleton δεν τρώει τη σπεσιαλιτέ του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved