Τι να το κάνεις ένα σπίτι 100 τ.μ όταν μπορείς να έχεις τα πάντα σε ένα σπίτι 22 τ.μ (pics)

Δεν χρειαζόμαστε πολλά στη ζωή, ένα σπίτι 22 τ.μ. αρκεί!

Τι να το κάνεις ένα σπίτι 100 τ.μ όταν μπορείς να έχεις τα πάντα σε ένα σπίτι 22 τ.μ (pics)

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε αυτό το σπίτι. Υπέροχο, ζεστό, χαλαρωτικό, πολυτελές και μικρό. Αν θέλαμε να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητά μας, ένα τέτοιο σπίτι θα θέλαμε να έχουμε (+ότι δεν θα κάναμε τόσες δουλειές που κάνουμε τώρα στο σπίτι).

Το σπίτι των 22τ.μ. κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα. Και ποιος δεν θα το ήθελε για δικό του. Η μόδα των μικρών αυτών σε τετραγωνικά σπιτιών ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια στο εξωτερικό και κυρίως στην Αμερική και μέρα με τη μέρα βλέπεις σαν τα μανιτάρια να ξεπηδούν μικρά σπιτάκια ακόμη και στην Ευρώπη. Εκπομπές στην τηλεόραση, βιντεάκια στο You Tube, φωτογραφικά galleries, είναι μόνο λίγα από τα αφιερώματα που γίνονται σε αυτά τα υπέροχα σπιτάκια που σε κάνουν να τα ζηλεύεις.

Όπως για παράδειγμα το παρακάτω που διατίθεται προς πώληση από την εταιρία New Forntier Tiny Homes και με μόλις 95.000 δολάρια. Μπορεί να είναι λίγο (λίγο;) τσιμπημένη η τιμή του, αλλά αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και θα συμφωνήσετε μαζί μας!

Διαβάστε επίσης:
Αυτό είναι το σπιτάκι που έχει τρελάνει το Instagram (pics)

30 από τα ωραιότερα δεντρόσπιτα του κόσμου σε ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό άλμπουμ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved