Και οι μπαμπάδες μπορούν να φροντίζουν εξίσου καλά τα παιδιά - Ορίστε οι αποδείξεις (pics)

Εντάξει, πρέπει να το παραδεχτούμε και οι μπαμπάδες κάνουν καλή δουλειά με τα παιδιά!

Και οι μπαμπάδες μπορούν να φροντίζουν εξίσου καλά τα παιδιά - Ορίστε οι αποδείξεις (pics)

Υπάρχουν μπαμπάδες και μπαμπάδες. Υπάρχουν οι μπαμπάδες που θα ασχοληθούν ελάχιστα με τα παιδιά τους και οι μπαμπάδες που θέλουν να τα κάνουν όλα εκείνοι. Μπορεί σαν μαμάδες, να μην τους έχουμε αρκετή εμπιστοσύνη, καθώς όταν θα μείνουν μόνοι με τα παιδιά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να τους φέρουν το πρόγραμμα άνω - κάτω, αλλά είναι αξιολάτρευτοι όταν τους κοιτάζεις να κάνουν πράγματα που συνήθως μια μαμά κάνει με τα παιδιά της.

Όπως για παράδειγμα τα μαλλιά. Υπάρχουν μπαμπάδες που αναλαμβάνουν εξολοκλήρου τη φροντίδα των μαλλιών των παιδιών τους, είτε είναι κορίτσια είτε είναι αγόρια. Υπάρχουν μπαμπάδες που επιτρέπουν στα παιδιά να φάνε όλα εκείνα τα «απαγορευμένα» που έχει η μαμά στη λίστα της, υπάρχουν μπαμπάδες που κάνουν στην κυριολεξία τα πάντα για να διασκεδάσουν τα παιδιά τους (ακόμα και να φορέσουν φούστες τουτού ή στολές από πριγκίπισσες της Disney) και γενικότερα μπαμπάδες που κάνουν ακριβώς τα ίδια (και περισσότερα) με τις μαμάδες.

Όχι, δεν είναι της φαντασίας μας όλα τα παραπάνω. Υπάρχουν στην πραγματικότητα αυτοί οι άνδρες που όχι μόνο φροντίζουν τα παιδιά (από τα γεννοφάσκια τους, αλλάζοντας πάνες κλπ), αλλά αναλαμβάνουν και άλλες υποχρεώσεις μέσα στο σπίτι όπως είναι η μπουγάδα ή το σκούπισμα. Μάλιστα για να δείξουν (κάποιοι από αυτούς τους μπαμπάδες) ότι δεν τα κάνουν μόνο οι γυναίκες στο σπίτι όλα, δημιούργησαν έναν λογαριασμό στο Instagram, τον ονόμασαν Daddy Doin Work και δημοσιεύουν φωτογραφίες τους από τα κατορθώματά τους.

Δείτε τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες παρακάτω. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι απλά ότι «αυτοί οι μπαμπάδες δεν υπάρχουν!».

Διαβάστε επίσης:
Κατά πατέρα, κατά γιο: 20 αστείες φωτογραφίες για την πιο ξεχωριστή σχέση

Μήπως αυτοί οι μπαμπάδες παρά είναι προστατευτικοί με τις έφηβες κόρες τους; (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved