Gerard Butler: «Άναψε» φωτιές ανάμεσα σε Angelina Jolie & Jennifer Aniston. Η δήλωση που συζητήθηκε

Φωτιές «άναψε» ο Gerard Butler καθώς μία δήλωση του για την Angelina Jolie και την Jennifer Aniston κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου.

Gerard Butler: «Άναψε» φωτιές ανάμεσα σε Angelina Jolie & Jennifer Aniston. Η δήλωση που συζητήθηκε

Χρόνια τώρα, το ερωτικό τρίγωνο Brad Pitt, Jennifer Aniston και Angelina Jolie απασχολεί τον διεθνή Τύπο, ενώ αποτελεί πάντα αγαπημένο του θέμα. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, έχει φουντώσει μια έντονη φημολογία, που θέλει την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό να τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην σύζυγό της. Και όλα αυτά έρχονται, μετά την τελετή απονομής των «Χρυσών Σφαιρών», όπου οι δύο πρώην κυρίες Pitt, είχαν μία αμήχανη συνάντηση.

jolie pitt aniston butler 8

Η αλήθεια είναι ότι, μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε αν πράγματι, ο Brad Pitt τα έχει βρει με την πρώτη του σύζυγο, την οποία εγκατέλειψε το 2005, για τα μάτια της Angelina Jolie. Γνωρίζουμε, όμως, ποια από τις δύο κυρίες φιλάει καλύτερα! Είναι και αυτή μία είδηση, την οποία αποκάλυψε, ο Gerard Butler.

jolie pitt aniston butler 5

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και στη διάρκεια ενός παιχνιδιού, ο παρουσιαστής τον ρώτησε, ποια από τις δύο κυρίες, με τις οποίες έχει συνεργαστεί, φιλάει καλύτερα! Εκείνος, αρχικά δίστασε, αλλά παραδέχτηκε ότι η δικιά μας, η Jennifer Aniston δηλαδή, είναι καλύτερη στο φιλί! Και μία έκπληξη, την αισθάνθηκαν πολλοί, καθώς εύκολα πιστεύαμε το αντίθετο!

jolie pitt aniston butler 7

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός συνεργάστηκε με την Jennifer Aniston στην ταινία, Bounty Hunter (2010), ενώ με την Angelina Jolie, στην ταινία Lara Croft Tomb Raider (2003). Έτσι, με την απρόσμενη αυτή απάντηση, οι φανατικοί υποστηρικτές της Jennifer Aniston, έχουν έναν επιπλέον λόγο, να αναρωτιούνται γιατί το 2005, ο Brad Pitt τα «τίναξε» όλα στον αέρα, και διέλυσε το γάμο του, για την Angelina Jolie. Πάντως, το 2007 η 42χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της, είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι εκείνη ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» στο γάμο του συζύγου της. Και πως με τον Brad Pitt η σχέση τους ξεκίνησε ως φιλική. Ωστόσο, σήμερα είναι εχθρική και για το διαζύγιο τους έχει χυθεί πολύ μελάνι.

Διαβάστε επίσης

Angelina Jolie: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της, μετά το χωρισμό της με τον Brad Pitt

Shiloh Jolie - Pitt: Όσο μεγαλώνει είναι ολόιδια ο μπαμπάς της (photos)

Angelina Jolie: «Δεν μου αρέσει που είμαι μόνη!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved