«Τελευταία χημειοθεραπεία της μαμάς» - Το συγκινητικό βίντεο που ανάρτησαν οι γιοι της ηθοποιού

Το βίντεο των γιων της όπου της τραγουδούν το κομμάτι του Michael Jackson "Beat It" ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή ηθοποιός.

«Τελευταία χημειοθεραπεία της μαμάς» - Το συγκινητικό βίντεο που ανάρτησαν οι γιοι της ηθοποιού

Τα δύο αγόρια θέλησαν με αυτό τον τρόπο να «γιορτάσουν» την τελευταία χημειοθεραπεία της μαμάς τους. Ο τίτλος του βίντεο είναι: "Mom's last chemo day!!! BEAT IT!!! Love, Henry and Charlie."

«Τα όμορφα αγόρια μου, Henry και Charlie έφτιαξαν αυτό για μένα σήμερα, τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας μου. Χαριτωμένο, σωστά; Δεν είναι πολύ γλυκό; », έγραψε η 57 χρονη ηθοποιός.


https://www.instagram.com/p/Bd0nh3QH-Xm/

Στο βίντεο οι δυο γιοι της Julia Louis-Dreyfus, τα δίνουν όλα καθώς ερμηνεύουν το τραγούδι με πάθος, αφιερωμένο στη μαμά τους.

https://www.instagram.com/p/Bd0nh3QH-Xm/

Η βραβευμένη με Emmy κωμική ηθοποιός Julia Louis-Dreyfus, είχε ανακοινώσει η ίδια τον περασμένο Σεπτέμβρη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. «1 στις 8 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού. Σήμερα, είμαι εγώ», ήταν το μήνυμα που είχε αναρτήσει.

dreif

Πρόθεσή της, όπως εξήγησε, ήταν να ευαισθητοποιήσει όλες τις γυναίκες να κάνουν μαστογραφία και παράλληλα να τονίσει την ανάγκη της πρόσβασης όλων των γυναικών παγκοσμίως σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Της ευχόμαστε τα καλύτερα...

Διαβάστε επίσης

Συγκινεί η Paris Jackson με το φιλί στο κεφάλι της καρκινοπαθούς μητέρας της (φωτογραφία)
Συγκινητικό: Όλοι του οι συμμαθητές ξύρισαν τα κεφάλια τους για να του συμπαρασταθούν! (φωτογραφίες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved