Δείτε πώς ένα τηγανητό αυγό μπορεί να μεταμορφωθεί σε έργο τέχνης! (pics)

Υπέροχα σχέδια με τηγανητά αυγά, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε πώς ένα τηγανητό αυγό μπορεί να μεταμορφωθεί σε έργο τέχνης! (pics)

«Θραύση» κάνουν στα social media τα μικρά έργα Τέχνης της Michele Baldini, με μοναδικό υλικό ένα (ή και περισσότερα, αναλόγως το σχέδιο) τηγανητό αυγό! Από πίνακες του Vincent Van Gough, μέχρι το κλασικό Πακ-μαν και από τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης μέχρι το δημοφιλές emoji, Like τα σχέδια της εντυπωσιάζουν, δίνοντας μία ενδιαφέρουσα διάσταση. Κι ενδεχομένως, και μία καλή δικαιολογία, όταν δε θέλεις να φας, αυγό τηγανιτό.

tiganita ayga sxedia 2



Η Michele Baldini έχει δημιουργήσει στο Instagram, το λογαριασμό the_eggshibit, όπου σχεδόν κάθε μέρα, ανεβάζει τις μικρές και απίθανες δημιουργίες της. Και τα likes από τους θαυμαστές της «πέφτουν» βροχή. Η ίδια μίλησε στο ABC news, για το πώς ξεκίνησε να δημιουργεί αυτά τα μικρά έργα Τέχνης, αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για τυχαίο γεγονός, καθώς μία μέρα όπως τηγάνιζε ένα αυγό, αυτό πήρε μία μορφή, που της έδωσε την έμπνευση να ξεκινήσει να σχεδιάζει.

tiganita ayga sxedia 5

Όπως εξηγεί, τα περισσότερα σχέδια για να τα φτιάξει δεν της παίρνουν περισσότερο από 20 λεπτά. Υπάρχουν, όμως και κάποια που χρειάζεται, ακόμη και 2 ώρες για να τα φτιάξει!. Δείτε στην παρακάτω gallery, κάποια από τα αριστουργήματά της.

Διαβάστε επίσης

Σαράντα παιδικές φωτογραφίες από το παρελθόν - Σας θυμίζουν κάτι;

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Δείτε τι έκαναν απατημένες γυναίκες στους συζύγους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved