Εσείς γνωρίζετε τι είναι το birdie που χρησιμοποιούν όλες οι Kardashian;

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Εσείς γνωρίζετε τι είναι το birdie που χρησιμοποιούν όλες οι Kardashian;

Αλήθεια, γνωρίζετε τι μπορεί να είναι το birdie; Αυτό που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία και το χρησιμοποιούν καθημερινά οι Kardashians;

Πάει κάπου το μυαλό σας; Θέλετε να κάνετε ακόμη μια προσπάθεια; Τίποτε; Λοιπόν, δεν θέλουμε να σας κρατήσουμε άλλο σε αγωνία... Για αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε και αυτό το άρθρο για να σας λύσουμε την απορία.

Το birdie είναι το Νο1 προϊόν στην Αμερική και όχι άδικα. Το αγοράζουν όχι μόνο γυναίκες, αλλά και άνδρες και υπάρχει μέσα σε κάθε τσάντα μαμάς.


https://www.instagram.com/p/BaJnH8HFl5g/

Είναι ένα απολυμαντικό χεριών, εμπλουτισμένο με αλόη και φυτικά έλαια. Ο λόγος που το έχει κάνει τόσο δημοφιλές είναι η συσκευασία του που στο κάτω μέρος υπάρχει μια μικρή αντλία από την οποία πέφτουν μερικές σταγόνες για άμεση απολύμανση των χεριών και στο επάνω μέρος υπάρχουν μαντηλάκια απολυμαντικά!

Η σχεδιάστριά του, ονομάζεται Jessica Prostiglione. Απόφοιτη της σχολής Harvard, η οποία ήθελε να δημιουργήσει ένα μοναδικό απολυμαντικό προϊόν με προσωπικότητα. Όπως καταλάβατε για να έχει γίνει η Νο1 επιλογή διάσημων και μη έχει καταφέρει τον στόχο της.


https://www.instagram.com/p/BaHyM0mhDPY/

Διατίθεται σε τρία χρώματα. Γκρι, άσπρο και γαλάζιο. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό μπορείτε να βρείτε στο Olikalife στο Instagram!

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved