Έρωτας vs Σεξ: Οι διαφορές ανάμεσα σε αυτά τα δύο

Σεξ ή έρωτα; Εσείς τι επιλέγετε;

Έρωτας vs Σεξ: Οι διαφορές ανάμεσα σε αυτά τα δύο

Το σεξ είναι απλά σεξ! Όταν όμως προσθέτετε και αγάπη κατά τη διάρκεια του σεξ τότε μετατρέπεται σε «έρωτα»! Ξέρουμε ότι ακούγεται κλισέ. Υπάρχει όμως μια δόση αλήθειας σε αυτό.

Υπάρχουν στιγμές που ο άνδρας ή η γυναίκα δεν έχουν όρεξη να βρεθούν στο κρεβάτι μαζί αλλά το κάνουν και κάπως έτσι καταλήγουν να κάνουν σεξ χωρίς όρεξη, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Όταν όμως, υπάρχει όρεξη και διάθεση για σεξ και είσαι εκεί 100% τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, τότε μιλάμε για έρωτα.

erotas h sex 3

Κάνοντας έρωτα

1. Ειλικρίνεια

Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον σύντροφό σας. Να του λέτε τι πραγματικά νιώθετε και τι σκέφτεστε. Αυτό θα σας βοηθήσει να νιώθετε άνετα ο ένας με τον άλλο και αυτή η ειλικρίνεια θα έχει και αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Τα ζευγάρια που απολαμβάνουν τη συζήτηση, απολαμβάνουν και ό,τι κάνουν στο κρεβάτι. Αυτό συνεπάγεται με καλύτερο σεξ.

2. Συναισθηματική ικανοποίηση

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα, ξέρουν πότε κάνουν σεξ και πότε έρωτα. Ξέρουν να αναγνωρίζουν εκείνα τα σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για «αγγαρεία» ή για ανάγκη. Ο ένας βαριέται, ο άλλος βιάζεται να τελειώσει κ.ο.κ. Ο άνδρας συνήθως νιώθει ότι γίνεται ποθητός όταν μια γυναίκα του δίνει προσοχή. Για αυτό λοιπόν, δείξτε του την αγάπη σας, ψιθυρίστε του σεξουαλικά υπονοούμενα στο αυτί και κάντε τον να νιώσει ότι είναι η προτεραιότητά σας!

erotas h sex

Κάνοντας Σεξ

1. Εγωιστική επιθυμία και φυσική ικανοποίηση

Συμβαίνει όταν μόνο ο ένας από το ζευγάρι έχει διάθεση για σεξ και ο άλλος το κάνει απλά για να μην δυσαρεστήσει τον άλλο. Αυτό το είδος σεξ συνήθως ικανοποιεί μόνο τον έναν και όχι και τους δύο.

Δεν υπάρχει βαθύτερη σύνδεση και ό,τι γίνεται δεν γίνεται με τον ίδιο πόθο και πάθος που θα γινόταν αν και οι δυο είχαν διάθεση για ερωτικά παιχνίδια.

Να θυμάστε ότι το σεξ δημιουργήθηκε για να είναι διασκεδαστικό, ευχάριστο και να συνδέει το ζευγάρι. Για αυτό λοιπόν αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς, ανανεώστε τη σχέση σας, ερωτευθείτε ο ένας τον άλλο από την αρχή, εφαρμόστε όποια στάση γνωρίζετε και κάντε έρωτα και σεξ μαζί. Έτσι θα το απολαμβάνετε και οι δύο χωρίς να μένει κανείς δυσαρεστημένος και ανικανοποίητος στο τέλος!

Διαβάστε επίσης:
Τα 5 στάδια της σεξουαλικής ζωής των γονιών

Συμβουλές σεξ για παντρεμένα ζευγάρια

Σεξ: Επτά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν για τα ζευγάρια σε μακροχρόνια σχέση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved