Αντιγόνη Ψυχράμη: Η πρώτη φωτογραφία του γιου της στο Instagram 4 μήνες μετά τη γέννησή του

Επιτέλους δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της!

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η πρώτη φωτογραφία του γιου της στο Instagram 4 μήνες μετά τη γέννησή του

Τέσσερις μήνες, χρειάστηκαν να περάσουν για να δημοσιεύσει η Αντιγόνη Ψυχράμη φωτογραφία του γιου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι και αν πριν τη γέννηση του μικρούλη δημοσίευε τακτικά φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, μετά την άφιξη του γιου της, οι δημοσιεύσεις σταμάτησαν και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στη φροντίδα του γιου της. Φωτογραφία, του μωρού δημοσίευσε μόνο ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Η νέα μαμά, σε συνέντευξή της πριν μερικές ημέρες μίλησε για το εάν σκέφτεται να μεγαλώσει την οικογένειά της και για το πώς είναι η ζωή της με ένα μωρό πλέον στο σπίτι.

antigonipsihrami 15 1 2018 8 45 55 894

«Είμαι ευτυχισμένη! Ευτυχώς μας έχει βγει ήρεμος. Είναι ένας κούκλος. Όλα είναι μια χαρά. Το επόμενο μωρό όχι ακόμη. Θα περάσει λίγος καιρός και θα δούμε. Όνομα ακόμη δεν έχουμε βρει!».

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν μερικές ώρες, φαίνεται το χεράκι του γιου της ενώ η ίδια απλά σχολιάζει, «Happy Time!».


https://www.instagram.com/p/Bd7Y2J7j--P/

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 σε ένα μιούζικαλ στο Rent, όπου η Αντιγόνη πρωταγωνιστούσε. Ο Δημήτρης Μακαλιάς, αντικατέστησε το Μίνω Θεοχάρη, παιδικό φίλο της Αντιγόνης και η γνωριμία τους εξελίχτηκε σε σχέση τρία χρόνια αργότερα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved