Αυτή την πρόταση γάμου, δύσκολα θα την ξεπεράσει άλλη! Δείτε και θα καταλάβετε (vid)

Αυτή και αν είναι απίστευτη έκπληξη. Παντρεύτηκαν 20 λεπτά μετά την πρόταση γάμου!

Αυτή την πρόταση γάμου, δύσκολα θα την ξεπεράσει άλλη! Δείτε και θα καταλάβετε (vid)

Ο Danny Rios μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει κάνει την καλύτερη πρόταση γάμου, που έχουμε δει ποτέ και ναι, δύσκολα θα την ξεπεράσει κάποια άλλη. Και ο λόγος; Μαζί με την πρόταση γάμου είχε σχεδιάσει και το γάμο, που έγινε 20 λεπτά μετά το «I do» της αγαπημένης του! Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Danny Rios, στην πίσω αυλή του σπιτιού τους, στη Νέα Υόρκη έστησε μία μεγάλη τέντα, έστρωσε τραπέζια, έφερε catering και κάλεσε λίγους καλούς φίλους, συγγενείς και τις οικογένειες. Σκόπευε να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Nicole Carfagna η οποία δεν είχε ιδέα για τα σχέδια του. Το ίδιο και οι καλεσμένοι, οι οποίοι γνώριζαν ότι πήγαιναν σε ένα τραπέζι του ζευγαριού, στο σπίτι τους.

protasi gamoy 1

Ο γαμπρός, λοιπόν, έφερε την καλή του στο χώρο, που ήταν και οι καλεσμένοι και της έκανε πρόταση γάμου. Εκείνη είπε τα μεγάλο «I do – δέχομαι», αλλά δεν ήξερε τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια. Γιατί, ο αρραβωνιαστικός της μέσα σε 20 λεπτά έγινε κι επίσημα σύζυγός της, αφού είχε ετοιμάσει τα πάντα για το γάμο, που έγινε αμέσως μετά στον ίδιο χώρο. Και όταν λέμε ότι τα είχε σχεδιάσει όλα, είχε μέχρι και το νυφικό, τον κομμωτή και τη μακιγιέρ! Η έκπληξη τόσο της νύφης, όσο και των καλεσμένων ήταν μεγάλη.

Δείτε την απίστευτη έκπληξη και την πρόταση γάμου.

Δείτε επίσης

Αυτή είναι από τις πιο πρωτότυπες προτάσεις γάμου που έχουμε δει - Είναι «καυτή» και «γλυκιά» (vid)

Εσείς μέχρι που θα φτάνατε για μια πρόταση γάμου; Δείτε τι έκαναν αυτοί οι άνδρες! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved