Αγοράκι μιμείται τις πόζες του μοντέλου θείου του και «τρελαίνει» το διαδίκτυο (pics)

Ο μικρός Augie έχει ξετρελάνει το Instagram και παρακάτω θα καταλάβεις το γιατί.

Αγοράκι μιμείται τις πόζες του μοντέλου θείου του και «τρελαίνει» το διαδίκτυο (pics)

Τα παιδιά μιμούνται τους μεγάλους σε κινήσεις, εκφράσεις, λέξεις, συμπεριφορές. Και το ίδιο έκανε και ο μικρός Augie, μόνο που σε αυτή την ιστορία δε μιμήθηκε τους γονείς του και κάποια από τα παραπάνω. Αλλά τον θείο του, ο οποίος είναι μοντέλο στο επάγγελμα και όπως φαίνεται η δουλειά του ενέπνευσε τον ανιψιό του.

Theios anipsios pozes 5



Δεν ξέρουμε, αν ο μικρούλης, μεγαλώνοντας θελήσει να ακολουθήσει το μόντελινγκ, σίγουρα, όμως, έχει όλες τις προϋποθέσεις. Όπως αποκαλύπτει η μητέρα του, στην HuffPost, όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό κι ενώ ετοιμάζονταν για το σχολείο, ο Augie επέμενε να φορέσει τη μπλούζα του, με ένα συγκεκριμένο τρόπο, σαν αυτόν του… Μπάτμαν, χωρίς, όμως, να φοράει κάποια άλλη από κάτω. Η μητέρα του έδωσε μεγάλη «μάχη» για να τον πείσει.

Λίγες μέρες αργότερα, μπήκε στο Instagram και καθώς έβλεπε το λογαριασμό του αδελφού της, έπεσε πάνω σε μία δουλειά του, όπου πόζαρε φορώντας τη μπλούζα, όπως ακριβώς ήθελε να το κάνει και ο μικρός γιος της. Τότε, κατάλαβε ότι ο Augie δεν ήθελε να μιμηθεί τον Μπάτμαν, αλλά τον αδελφό της. Και τότε, της ήρθε η ιδέα να φωτογραφίσει το γιο της σε ίδιες πόζες με εκείνες, που έχει ανεβάσει ο αδελφός της στα social media, από δουλειές του.

Theios anipsios pozes 5

Κάθε Δευτέρα ανεβάζει και από μία φωτογραφία στο λογαριασμό babyandtheboy, όπου από τη μία είναι ο αδελφός της και από την άλλη ο γιος της, στην ίδια ακριβώς πόζα. Το αποτέλεσμα είναι απίθανο, ενώ οι χρήστες έχουν ξετρελαθεί.

Δείτε παρακάτω στην gallery, περισσότερες φωτογραφίες θείου και ανιψιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved