Χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι, μετά από 10 χρόνια σχέσης κι ένα παιδί

Αυτή και αν είναι είδηση!

Χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι, μετά από 10 χρόνια σχέσης κι ένα παιδί

Πασίγνωστο ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους, μετά από 10 χρόνια σχέσης, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Και αυτό διότι, επρόκειτο για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, που δεν είχαν δώσει δικαιώματα και δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τον Τύπο με την προσωπική τους ζωή. Επιπλέον, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί είναι γονείς ενός αγοριού, ενώ μεγάλωναν μαζί και το γιο εκείνης, από τον προηγούμενο γάμο της.

Ο λόγος για την Anne Heche και τον James Tupper, οι οποίοι αποφάσισαν αθόρυβα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως αθόρυβη ήταν και η κοινή τους πορεία, τα τελευταία 10 χρόνια. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People για το χωρισμό, που θα λέγαμε ότι έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, στο Χόλιγουντ.

james tupper anne heche

«Με τον James μοιραστήκαμε μία υπέροχη ζωή, κι έχουμε μόνο υπέροχες αναμνήσεις. Απολαμβάναμε να είμαστε μαζί και να δουλεύουμε μαζί. ωστόσο, οι σχέσεις μεγαλώνουν και αλλάζουν. Αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τα δύο μας αγόρια, με αγάπη και αρμονία», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

heche tupper 2

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007, ενώ δύο χρόνια αργότερα καλωσόρισαν το γιο τους, Atlas. Επίσης, μαζί μεγάλωναν και το γιο της, από τον προηγούμενο γάμο της, Homer. Anne Heche και James Tupper δεν παντρεύτηκαν ποτέ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved