Επικές αποτυχημένες συνταγές θα σας κάνουν να κλάψετε από τα γέλια (pics)

Για άλλο το πήγαιναν και άλλο τους βγήκε. Και μπορεί να μην έχουν σχέσεις με τις πρωτότυπες συνταγές, όμως, σίγουρα χαρίζουν άφθονο γέλιο.

Επικές αποτυχημένες συνταγές θα σας κάνουν να κλάψετε από τα γέλια (pics)

Σερφάρεις στο διαδίκτυο και πέφτεις πάνω σε μία εντυπωσιακή συνταγή. Τη λαχταράς, αφού τη βλέπεις νόστιμη (διαβάζεις και τα υλικά, οπότε έρχεται και μεγαλώνει η λαχτάρα), αλλά και τη ζηλεύεις. Θέλεις να φτιάξεις κι εσύ μία τέτοια.

apotyximenes syntages 8

Εξάλλου, το λέει και η συνταγή… Είναι εύκολη και νόστιμη. Γιατί να μην δοκιμάσεις; Ξεκινάς, λοιπόν, την προετοιμασία της με όλο τον ενθουσιασμό και τη σιγουριά ότι θα σου πετύχει. Εντάξει, μπορεί να μη βγει πιστό αντίγραφο της πρωτότυπης συνταγής, αλλά σίγουρα θα μοιάζει. Άλλωστε, το λέει... «Εύκολη και νόστιμη». Έλα, όμως, που στην πράξη, το «νόστιμη», μπορεί και να σου βγει. Το «εύκολη», όμως, όχι.

apotyximenes syntages 10



Τουλάχιστον, στις κυρίες που προσπάθησαν να φτιάξουν τις παρακάτω συνταγές. Και μπορεί να μην πέτυχαν το τελικό αποτέλεσμα, πέτυχαν, όμως, να μας χαρίσουν άφθονο γέλιο. Δείτε την παρακάτω gallery και θα καταλάβετε. Και ναι, θα κλάψετε από τα γέλια!

Στο boredpanda ανακαλύψαμε φωτογραφίες με επικές αποτυχημένες συνταγές. Δείτε, λοιπόν, αυτό που ήθελαν να φτιάξουν και αυτό, που τελικά έφτιαξαν.

Διαβάστε επίσης

Κάτι πήγε στραβά: 8 αποτυχημένες σπιτικές τούρτες, που θα σε κάνουν να γελάσεις (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved