Maria Menounos: «Θα προσπαθήσω για παιδί αν δεν τα καταφέρω θα καταφύγω σε παρένθετη μητέρα»

Μετά το γάμο της θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τη δική της οικογένεια!

Maria Menounos: «Θα προσπαθήσω για παιδί αν δεν τα καταφέρω θα καταφύγω σε παρένθετη μητέρα»

Την Πρωτοχρονιά παντρεύτηκε τον επί χρόνια αγαπημένο της Kevin Undergaro και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση. Τώρα σκέφτεται τι άλλο; Ένα παιδί!

«Ο Θεός τα τοποθέτησε όλα αυτά στο πιάτο μου τέλεια», ανέφερε η 39χρονη Ελληνοαμερικανίδα στο People.com. H ίδια και ο Undergaro, που η σχέση τους μετρά πάνω από 20 χρόνια και αρραβωνιάστηκαν το 2016, ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν σε εξωσωματική γονιμοποίηση λίγο πριν διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο το περασμένο καλοκαίρι. Και ενώ κατά 99,9 % ο όγκος αυτός έχει αφαιρεθεί με επιτυχία η Maria Menounos θα πρέπει να συνεχίσει να ελέγχει ότι δεν θα αναπτυχθεί (ο όγκος) ξανά. «Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί», εξηγεί η ίδια.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΕΓΚΥΟΣ

Ωστόσο, οι δυο τους θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. «Πρέπει να δουλέψω με τους γιατρούς και να δούμε αν το να μείνω έγκυος θα είναι μία έξυπνη κίνηση», λέει η Menounos και συνεχίζει, «Έχω κάποια παιδιά κατεψυγμένα, ίσως γίνει εμφύτευση. Αν όχι, τότε θα ψάξω για παρένθετη μητέρα!».

Η Undergaro, που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Maria Menounos τόσο κατά το χειρουργείο όσο και στην ανάρρωσή της, αισθάνεται ότι η παρένθετη μητέρα είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωσή τους.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΕΓΚΥΟΣ 1

«Σίγουρα θέλουμε παιδιά», λέει ο ίδιος και συνεχίζει, «Αλλά σκέφτομαι πως θα τα βγάλει πέρα με μια εγκυμοσύνη και θα ήθελα να βρω παρένθετη μητέρα επειδή το σώμα της πέρασε μέσα από την κόλαση στην κυριολεξία. Θέλω ένα παιδί απεγνωσμένα αλλά δεν θέλω να ρισκάρουμε την υγεία της!»

Αν και δεν έκανε μαγνητική τομογραφία ξανά μετά τον Ιούλιο η Maria λέει ότι τα πάει «μια χαρά» και επέστρεψε στην εργασία της. «Πραγματικά πιστεύω ότι ο Θεός έχει σχέδιο. Αν είναι γραφτό να κάνω ένα παιδί, αυτό θα συμβεί. Αν όχι, τότε ο Θεός με προστατεύει από το να μην μεγαλώσει ο όγκος!»

ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ 1

Το ζευγάρι θα αρχίσει να ψάχνει για παρένθετη μητέρα αυτό το μήνα κιόλας και θα μιλήσουν και με τον γιατρό τους. «Έχω κανονίσει ραντεβού για μαγνητική τομογραφία ώστε να βεβαιωθώ ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει και αν όλα πάνε καλά, τότε θα ζυγίσουμε και τα συν και τα πλην ώστε να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Είναι δύσκολο. Πραγματικά θέλω να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης έστω και για μια φορά, αλλά πιστεύω ότι ο Θεός θα μου πει τι πρέπει να κάνω και τι όχι!».

Διαβάστε επίσης:
Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, κάνει εξωσωματική και δημοσιεύει φωτογραφίες από την κλινική!

Συγκλονίζει η Ελληνίδα παρουσιάστρια μετά τις αποτυχημένες εξωσωματικές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved