Oprah Winfrey: Πάθαμε πλάκα με την 90 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλή της στην Καλιφόρνια (pics)

Μετά την εκπληκτική ομιλία της, στις Χρυσές Σφαίρες, πολλοί είναι εκείνοι πιστεύουν ότι η Oprah Winfrey, θα είναι η επόμενη υποψήφια για Πρόεδρος της Αμερικής, το 2020!

Oprah Winfrey: Πάθαμε πλάκα με την 90 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλή της στην Καλιφόρνια (pics)

Δεν ξέρουμε, αν η διάσημη παρουσιάστρια προτίθεται να γίνει μία μέρα… Πλανητάρχισσα (αν και η ίδια στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν την ενδιαφέρει να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική), όμως, το σπίτι της στο Μοντεσίτο, της Σάντα Μπάρμπαρα, σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τον Λευκό Οίκο! Κι αυτό διότι η 90 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη της, τα έχει όλα! Γούστο, κλασικά έπιπλα, κειμήλια, μέχρι και… αγάλματα. Ακόμη και μεγάλους και σύγχρονους στάβλους, που συναγωνίζονται εκείνους, των ιππικών ομίλων.

oprah winfrey spiti 2

Η Oprah Winfrey αγόρασε την έπαυλη, που εκτείνεται σε μία τεράστια έκταση, το 2001 έναντι του ποσού των 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Από εκεί και πέρα, η πιο πετυχημένη παρουσιάστρια όλων των εποχών στην Αμερική, ξόδεψε επιπλέον 40 εκατομμύρια δολάρια για να φτιάξει τους σύγχρονους στάβλους, αλλά και να μετατρέψει την άγονη έκταση, σε ένα αγρόκτημα με δέντρα, λαχανικά, αλλά και σε τεράστιους κήπους με σπάνια φυτά.

Η πολυτελέστατη έπαυλη της Oprah, βρίσκεται, όπως αναφέραμε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, που τις τελευταίες μέρες ζει μία τραγωδία, καθώς κατολισθήσεις λάσπης, έχουν προκαλέσει το θάνατο – μέχρι στιγμής – 17 ανθρώπων και την ολική καταστροφή περισσοτέρων από 100 σπιτιών. Μέσα της Αμερικής ανέφεραν ότι κινδύνευσε και η πολυτελής έπαυλη της παρουσιάστριας, ωστόσο, όπως η ίδια τόνισε, το σπίτι της δεν υπέστη ζημιές. Καταστράφηκαν, όμως, σπίτια στη γειτονιά της, με την ίδια να βουτάει στις λάσπες και να βοηθάει τους συντοπίτες της, που είχαν ανάγκη.

Δείτε στην παρακάτω gallery και άλλες φωτογραφίες από την πραγματικά, εντυπωσιακή έπαυλή της.

Πηγή: popsugar.com, nimvo.com

Διαβάστε επίσης

Sandra Bullock: Αγόρασε ένα συγκλονιστικό σπίτι και σου έχουμε φωτογραφίες

Jennifer Aniston: Δείτε για πρώτη φορά την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού της. Θα εντυπωσιαστείτε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved