Μελέτης Ηλίας: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του

Μπορεί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις να «τρέχουν» όμως δεν ξεχνά ποτέ πως είναι μπαμπάς.

Μελέτης Ηλίας: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του

Ο Μελέτης Ηλίας, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την κωμική σειρά του Alpha «Το Σόι μου», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για τα δυο του παιδιά και πώς καταφέρνει να είναι κοντά τους σε κάθε στιγμή τους.

«Προσπαθώ όσο μπορώ να έχω χρόνο μαζί τους, αλλά δεν είναι αρκετός.» είπε σε συνεντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και συμπλήρωσε: «Όποτε μπορώ, αν έχω κάποιο κενό από το γύρισμα, θα πάω να πάρω τη μικρή από το σχολείο. Σίγουρα όλο το Σαββατοκύριακο, που δεν έχουμε γύρισμα, το πρωινό μου θα το περάσω με τα παιδιά. Δευτέρα και Τρίτη που δεν έχω παραστάσεις, θα ασχοληθώ πάλι. Όσο ελεύθερο χρόνο έχω προσπαθώ να τον διοχετεύω στην κατεύθυνση αυτή, αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετός ούτε για τα παιδιά ούτε για μένα».


https://www.instagram.com/p/BFzlBKYEkhG/

Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι χάνει κάποια πράγματα που δεν πρόκειται να ξαναέρθουν και πιστεύει ότι είναι πολύ λυπηρό. «Ξέρω ότι χάνω κάποια πράγματα που δεν θα ξαναρθούν κι αυτό είναι λυπηρό. Από την άλλη μεριά, οι μισοί μπαμπάδες και μαμάδες, ίσως και περισσότεροι, είναι έτσι πια».

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη: Η φουσκωμένη κοιλίτσα, το παγωτό και η αλλαγή στα μαλλιά της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved