Γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο με το πρώτο χαμόγελο του νεογέννητου γιους της

Ξετρελαμένη με το μωρό της είναι η 35χρονη τραγουδίστρια η οποία έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο με το πρώτο χαμόγελο του νεογέννητου γιους της

Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και την ευτυχία της για το νεογέννητο γιο της που έφερε στον κόσμο με τον ερχομό του νέου έτους η γνωστή ερμηνεύτρια.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram ενός βίντεο με τα πρώτα χαμόγελα και τις γκριμάτσες του μωρού, έγραψε συγκινημένη: «Αυτά τα πρώτα χαμόγελα … Προσπαθείς να εξερευνήσεις τις εκφράσεις κάθε φορά που κοιμάται. Αισθάνομαι τόσο τυχερή που είμαι ο μάρτυρας αυτών των τρυφερών στιγμών. Λένε ότι ένα μωρό επιλέγει τους γονείς του. Χαίρομαι που μας διάλεξες μικρούλη».


https://www.instagram.com/p/Bdx1HrTl-GU/

Ανέβασε όμως και μια δική της φωτογραφία που κρατά τρυφερά το γιο της, γράφοντας:

«Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι αυτή η μικρή ψυχή ήταν μέσα μου όλο αυτό το διάστημα. Έφτασε λίγο νωρίτερα και η γέννα διήρκησε πολύ. Αλλά ήρθε εντελώς την κατάλληλη στιγμή και καθώς τον γνωρίζουμε δεν μπορώ να φανταστώ πώς ήταν η ζωή μας πριν από αυτόν. Η εγκυμοσύνη μου ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη. Τις περισσότερες φορές αισθανόμουν άρρωστη.

Επίσης, η ανάρρωση από τον τοκετό είναι πολύ έντονη και η προσαρμογή στους ρυθμούς του είναι ένα συναισθηματικό…τρέιλερ. Την ίδια στιγμή που εξακολουθώ να αισθάνομαι πόνο από τη γέννα και κούραση, είμαι πολύ ενθουσιασμένη για να κοιμηθώ. Η προσπάθεια να ικανοποιήσω όλες τις ανάγκες ενός νέου ατόμου και παράλληλα να εξισορροπήσω τις δικές μου, είναι σκληρή και πιάνω τον εαυτό μου να ξεσπά σε δάκρυα μερικές φορές τις τελευταίες 11 ημέρες. Προσπαθώ να εξασκήσω τις αρχές της γιόγκα - σε κάθε πρόκληση να παίρνω μια ανάσα τη φορά - , βοηθά πραγματικά.

Ευχαριστώ για όλες τις ευχές και τις προσευχές σας. Σημαίνουν πολλά για μένα και νοιώθω ότι είστε χαρούμενοι γι' αυτό που ζω. Ένα νέο μικρό φως στον κόσμο είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Είμαι γεμάτη αγάπη, σεβασμό και δέος και αισθάνομαι βαθιά συγκινημένη από τα πολλά μηνύματα σας που είναι γεμάτα με αυτά τα συναισθήματα.»


https://www.instagram.com/p/BdyTFIcFllF/


Για την Natasha Bedingfield και το σύζυγό της, επιχειρηματία Matt Robinson, αυτό το αγοράκι είναι το πρώτο τους παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved