Serena Williams: Η φωτογράφηση στη Vogue και η εξομολόγηση για την έκτακτη καισαρική

H Serena Williams αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Vogue ότι υπέφερε δυο μήνες επιπλοκές μετά τη γέννηση της κόρης της, Alexis Jr. τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Serena Williams: Η φωτογράφηση στη Vogue και η εξομολόγηση για την έκτακτη καισαρική

Η 36χρονη τενίστρια είπε στο περιοδικό και στο τεύχος Φεβρουαρίου 2018 ότι είχε μια εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά χρειάστηκε να κάνει επείγουσα καισαρική τομή καθώς η κόρη της είχε χαμηλούς παλμούς κατά τη διάρκεια κατά τη διάρκεια συστολών.

Την επόμενη μέρα, η Williams ένιωσε ένα πρόβλημα στην αναπνοή της και υπέθεσε ότι είχε πνευμονική εμβολή λόγω του ιστορικού θρομβοφιλίας που είχε στην εγκυμοσύνη της. Υποβλήθηκε ακτινογραφίες και βρέθηκαν αρκετοί μικροί θρόμβοι στους πνεύμονές της.

Οι επόμενες έξι ημέρες που ακολούθησαν ήταν ακόμα πιο οδυνηρές για την ίδια. Η τομή της καισαρικής άνοιξε και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ένα μεγάλο αιμάτωμα είχε πλημμυρίσει την κοιλιά της. Όταν τελικά επέστρεψε στο σπίτι μετά από αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, δεν κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι για περίπου έξι εβδομάδες.

SERENA WILLIAMS VOGUE

«Ήμουν χαρούμενος που άλλαζα πάνες, αλλά η αίσθηση που δεν μπορούσε να βοηθήσει, το έκανε ακόμη δυσκολότερο», είπε ο σύζυγος της αθλήτριας, Alexis Ohanian στη Vogue.

«Μερικές φορές που πάω να πέσω ψυχολογικά, σκέφτομαι "Δεν μπορώ να το κάνω"», εξήγησε η Williams. «Είναι εκείνη η ίδια αρνητική αίσθηση που νιώθω στο γήπεδο μερικές φορές. Υποθέτω ότι αυτή είμαι. Κανείς δεν μιλά για εκείνες τις άσχημες ημέρες, την πίεση που νιώθεις, την άρνηση που νιώθεις κάθε φορά που ακούς το μωρό να κλαίει. Λύγισα, δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές. Ή θύμωνα με το κλάμα, ή λυπόμουν που θύμωνα, και μετά θα ένιωθα τύψεις και σκεφτόμουν, "Γιατί νιώθω τόσο λυπημένη όταν έχω ένα τόσο υπέροχο μωρό;"»

SERENA WILLIAMS 2

Παρά τις δυσκολίες της αρχής, η τέσσερις φορές χρυσή ολυμπιονίκης νιώθει μόνο αγάπη για την κόρη της Alexis, που φωνάζει και Ολυμπία (το μεσαίο όνομα της μικρής). «Τώρα που είμαι 36 ετών και φροντίζω το μωρό μου, θυμάμαι ότι αυτός ήταν ένας από τους στόχους που είχα όταν ήμουν μικρή, πριν ακόμη το τένις μπει στη ζωή μου, όταν ακόμη ήμουν ένα φυσιολογικό κορίτσι που έπαιζε με κούκλες!».

Διαβάστε επίσης:

Το πιο διάσημο μωρό των social media είναι κόρη μίας σούπερ σταρ

Serena Williams: Η κόρη της έχει δικό της λογαριασμό Instagram & αυτές είναι οι ωραιότερες φώτο της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved