Συμβουλές σεξ για παντρεμένα ζευγάρια

Πώς θα απογειώσετε τη σεξουαλική σας ζωή

Συμβουλές σεξ για παντρεμένα ζευγάρια

Όχι, δεν πρέπει αν πάρει η σεξουαλική σας ζωή την κατηφόρα επειδή αποφασίσατε να κάνετε σεξ με με το άλλο σας μισό για την υπόλοιπη ζωή σας.

Υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα κρατήσουν τη φλόγα αναμμένη στη σχέση σας. Δείτε τις έτσι όπως τις παρουσίασε το redbook.com

Μιλήστε βρώμικα

Όχι, μην αρχίσετε τις βρισιές. Απλά βρείτε εκείνες τις λέξεις που τον ανάβουν και τον κάνουν να κάνει ό,τι του λέτε.

σεξ για παντρεμενα ζευγαρια 1

Πείτε ο ένας στον άλλο τις φαντασιώσεις σας

Γιατί να πάει χαμένη μια φαντασίωση; Την επόμενη φορά που θα ξυπνήσετε με όρεξη επειδή είδατε στον ύπνο σας να κάνετε σεξ, πείτε του τι είδατε αμέσως το πρωί και θα καταλήξετε να κάνετε πρωινό σεξ.

Πάρτε βαθιές αναπνοές

Αναπνεύστε στο αυτί του, απλά, αισθησιακά, ερωτικά. Κάντε τον να ανατριχιάσει και μιλήστε του για τον οργασμό. Πριν το καταλάβετε θα έχετε καταλήξει στο κρεβάτι κρατώντας την αναπνοή σας!

σεξ για παντρεμενα ζευγαρια 3

Ερεθίστε τον δημόσια

Εκμεταλλευτείτε μια έξοδο σε κάποιο καφέ ή σε κάποιον άλλο δημόσιο χώρο και φλερτάρετε τον σύντροφό σας, σαν να είναι κάποιος άγνωστος.

Μη φοράτε τίποτε στο κρεβάτι

Ετοιμάζεστε να ξαπλώσετε; Τι θα λέγατε αντί να φορέσετε τις πυτζάμες σας με τα αρκουδάκια να ξαπλώσετε γυμνή φορώντας μόνο τα κοσμήματά σας; Μόλις διαπιστώσει ότι είστε γυμνή κάτω από τα σκεπάσματα θα θέλει να γδυθεί και αυτός.

Ανεβάστε του το ηθικό

Και τι έγινε που ο άνδρας σας δεν έχει τους κοιλιακούς του Brad Pitt. Ψιθυρίστε του ότι είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο και ό,τι είστε διαθέσιμη να κάνετε τα πάντα μαζί του.

σεξ για παντρεμενα ζευγαρια 4

Αγγίξτε το δέρμα του

Αφήστε τα μαλλιά σας λιτά και ακουμπήστε τα απαλά στους ώμους και το θώρακά του. Μπορεί εσείς να μην το γνωρίζετε αλλά είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά σημεία στο κορμί μιας γυναίκας.

Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας

Ζητήστε του να γδυθεί, φιλήστε τα δάχτυλα των ποδιών του, τους αστραγάλους του, τα γόνατα και σιγά σιγά ανεβείτε προς τα επάνω...

Αφήστε τον να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του

Μπορεί να θέλει να είναι το αφεντικό οπότε αφήστε τον να σας κάνει εκείνος όλα τα παραπάνω...

Προκαλέστε τον

Λίγο πριν φύγει για το γραφείο ή να πάει στους φίλους του, μιλήστε του, ενώ παράλληλα τον χαϊδεύετε και του λέτε πόσο τον θέλετε «εδώ και τώρα».

σεξ για παντρεμενα ζευγαρια 2

Φιλήστε τον

Αλήθεια τώρα. Φιλήστε τον. Με πάθος. Αρπάξτε τον, και φιλήστε τον.

Μη μιλάτε

Συμφωνήστε να μη μιλήσετε καθόλου κατά τη διάρκεια του σεξ και να μην φιλιέστε παρά μόνο να αγγίζετε τα χείλη σας. Μόνο αυτό. Μην παρασυρθείτε. Συγκρατηθείτε. Αυτό θα δείτε ότι θα σας ανάψει ακόμη περισσότερο μιας και οι ανάσες σας θα συγχρονιστούν αλλά κανείς δεν θα μπορεί να φιλήσει τον άλλο ή να του μιλήσει.

Διαβάστε επίσης:
Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το σεξ μετά την εγκυμοσύνη

Πέντε απλά κόλπα του σεξ για γονείς

Σημείο G: Πού βρίσκεται και πώς μπορεί να επηρεάσει τον οργασμό μιας γυναίκας

Σεξ: Επτά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν για τα ζευγάρια σε μακροχρόνια σχέση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved