Τα νέα επιβεβαιώθηκαν! Τελικά ο Hugh Grant θα γίνει μπαμπάς για 5η φορά!

Είναι και επίσημο! Ο Hugh Grant θα γίνει μπαμπάς και πάλι!

Τα νέα επιβεβαιώθηκαν! Τελικά ο Hugh Grant θα γίνει μπαμπάς για 5η φορά!

Οι φήμες των προηγούμενων ημερών επιβεβαιώθηκαν σύντομα και ο 57χρονος ηθοποιός θα αποκτήσει το πέμπτο του παιδάκι. Η 39χρονη σύντροφός του, Anna Eberstein διανύει τους πρώτους μήνες της τρίτης εγκυμοσύνης της και όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, η μητέρα της, επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα στο σουηδικό περιοδικό, Aftonbladet, λέγοντας ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα γίνει και πάλι γιαγιά.

Ο Hugh Grant και η αγαπημένη του, έχουν άλλα δύο παιδιά, έναν γιο που γεννήθηκε το 2012 και την κόρη τους, η οποία ήρθε στον κόσμο, το 2015. Επίσης, ο Βρετανός ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά από την προηγούμενη σχέση του, με την Κινέζα καλλονή, Tinglan Hong.

hugh grant 2

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες

Πριν λίγες μέρες, το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Paddington 2 και όλα τα βλέμματα έπεσαν επάνω στη φουσκωμένη κοιλίτσα της 39χρονης συντρόφου του. Το μυστήριο, αν περιμένει και πάλι παιδί ή όχι, μόλις είχε ξεκινήσει. Την περασμένη Κυριακή, οι δυο τους βρέθηκαν στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, και η εμφάνιση της, με στενό μαύρο παντελόνι και σακάκι, ενίσχυσε τις φήμες.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την πρώτη της εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες, οι οποίες τελικά, επιβεβαιώθηκαν!

Με το καλό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved