H Kate Hudson αποκαλύπτει το μυστικό ώστε τα παιδιά της να τρώνε συνεχώς λαχανικά

Λαχανικά και παιδί: Όπως πολλές μαμάδες, έτσι και η Kate Hudson έχει πρόβλημα με τα παιδιά της!

H Kate Hudson αποκαλύπτει το μυστικό ώστε τα παιδιά της να τρώνε συνεχώς λαχανικά

Μπορεί να αγαπά πολύ το μαγείρεμα ωστόσο οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις πολλές φορές δεν την αφήνουν να μπει καν στην κουζίνα ώστε να ετοιμάσει κάτι νόστιμο στα παιδιά της.

Παρ’ όλα αυτά όταν καταφέρνει να μαγειρεύει η ίδια και όχι η νταντά, τότε το μυστικό της είναι ένα για να μην γκρινιάζουν ότι το φαγητό έχει μέσα λαχανικά. Τι κάνει; Τα κρύβει καλά μέσα σε ένα υπέροχο γεύμα. Τα βράζει, τα κάνει πουρέ και τα κρύβει.

«Δεν τους αρέσουν τα λαχανικά, οπότε τα βράζω, τα κάνω πουρέ και μετά τα κρύβω σε οποιοδήποτε φαγητό μπορώ. Δεν μπορείς να σταματήσεις το παιδί από αυτά που θα φάνε έξω από το σπίτι, αλλά μέσα μπορώ να έχω τον έλεγχο για τα προϊόντα μέσα στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένη για πολλά πράγματα – τι παρέχεις στον οργανισμό σου δηλαδή», έχει δηλώσει.

kate hudson laxanika

Τι να κάνετε για να φάνε λαχανικά τα παιδιά σας:

  • Πάρτε το παιδί στο σούπερ μάρκετ μαζί σας και αφήστε το να επιλέξει τα φρούτα και τα λαχανικά.
  • Αφήστε το να σας βοηθήσει στο μαγείρεμα! Ας είναι και αυτό ένα παιχνίδι!Πείτε του να βοηθήσει να πλύνετε και να προετοιμάσετε τα φρούτα και τα λαχανικά.
  • Μην είστε απόλυτοι. Κάντε το να νιώσει ότι έχει επιλογή. Αντί για "θέλεις κολοκυθάκι;" ρωτήστε το "θέλεις κολοκυθάκι ή μελιτζάνα;".
  • Μην μαγειρεύετε ξεχωριστό γεύμα για το παιδάκι σας!Αν δεν τρώει φασολάκια και του μαγειρέψετε, κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο για να μη μείνει νηστικό, τι θα διαλέξει; Έτσι προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά σημεία του γεύματος και αποφύγετε τις εντάσεις.
  • Καταναλώστε το τρόφιμο εσείς, και περιγράψτε τη γεύση, την υφή και τη μυρωδιά

Tip: Φροντίστε να έχετε ένα μπολ φρέσκων φρούτων εύκαιρο, καθώς και λαχανικά όπως αρακά, ντοματίνια, μικρά ωμά καρότα, αγγούρια και μανιτάρια στο ψυγείο για ένα γρήγορα σνακ αντί για σοκολάτες, πατατάκια και κρουασάν.

Διαβάστε επίσης:
Το παιδί μου δεν τρώει τα … «πράσινα»! Τι να κάνω;

Δεκαπέντε απίστευτοι λόγοι που ένα παιδί δεν τρώει το φαγητό

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved