Μήπως σας απατά ο σύντροφός σας; Ορίστε πώς θα το ανακαλύψετε

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι μόλις ανακάλυψε ότι ο άνδρας της την απατούσε καταστράφηκε ο γάμος της!

Μήπως σας απατά ο σύντροφός σας; Ορίστε πώς θα το ανακαλύψετε

Το να ανακαλύψεις εάν ο σύντροφός σου σε απατά είναι δύσκολη υπόθεση ειδικά αν δεν υπάρχουν εμφανή και χειροπιαστά σημάδια. Ένα site όμως, υπόσχεται ότι μπορεί να σας πει εάν ο/η σύντροφός σας, σας απατά ή όχι!

Οι άνθρωποι, παντρεμένοι και μη, χρησιμοποιούν τη Spokeo, μια online υπηρεσία που τους βοηθά να ανακαλύψουν εάν ο σύντροφός τους έχει προφίλ σε site με ραντεβού. Το συγκεκριμένο site, επιτρέπει στους χρήστες να βρουν πληροφορίες χρησιμοποιώντας μόνο το όνομα του ανθρώπου που τους ενδιαφέρει, το email του, τον αριθμό τηλεφώνου του ή τη διεύθυνση του σπιτιού του!

apistia 1

Με αυτές τις πληροφορίες μπορεί να βρει φωτογραφίες και προφίλ τα οποία έχουν δημιουργηθεί με αυτά τα στοιχεία. Περισσότερες από 95 ιστοσελίδες γνωριμιών, μπορεί να εντοπίσει και πριν αποκαλύψει η Spokeo τα αποτελέσματα, ο χρήστης θα πρέπει να πληρώσει 3 λίρες.

Το συγκεκριμένο site φέρνει στο φως, στοιχεία που δεν μπορεί κανείς να βρει από μια απλή έρευνα στη google.

Μια χρήστης της συγκεκριμένης σελίδας σχολίασε: «Χάρη στη Spokeo, ανακάλυψα ότι έβγαινα με έναν παντρεμένο άνδρα! Μου ράγισε η καρδιά. Αυτό το site με βοήθησε αρκετά!».

Διαβάστε επίσης:
Για ποιους λόγους μπορεί να απιστήσει μια γυναίκα;

Έρευνα: Η γυναίκα δεν «απιστεί», απλώς φεύγει και δεν ξαναγυρνά!

Τι προκαλεί την απιστία στα ζευγάρια; Η ερωτική βαρεμάρα λένε τα στοιχεία

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved