Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες της από την πρώτη μέρα στον παιδικό, απλά δεν υπάρχουν!

Η πριγκίπισσα Charlotte πήγε για πρώτη φορά παιδικό σταθμό και οι φωτογραφίες της, που κυκλοφόρησαν, απλά δεν υπάρχουν.

Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες της από την πρώτη μέρα στον παιδικό, απλά δεν υπάρχουν!

Νέο έτος, νέο ξεκίνημα και για την αξιολάτρευτη κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, η οποία πέρασε για πρώτη φορά τη βαριά πόρτα του πανάκριβου παιδικού σταθμού, όπου θα φοιτήσει για τα επόμενα χρόνια, μέχρι να πάει στο δημοτικό. Και μπορεί για πολλά παιδάκια, στην ηλικία των 2 χρόνων, η πρώτη μέρα να είναι μία δύσκολη μέρα αποχωρισμού από τη μαμά, όμως, για τη μικρή πριγκίπισσα δεν ίσχυσε κάτι τέτοιο.

chralotte proti mera sxoleio 4

Το αντίθετο, από την ώρα που έφυγε από το σπίτι της, μέχρι και την ώρα που πέρασε με τους γονείς της, την πόρτα του σχολείου, έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές, με το παραπάνω. Μάλιστα, η περήφανη μαμά Kate, τράβηξε 2 φωτογραφίες της κόρης της, τις οποίες εν συνεχεία δημοσίευσαν και πραγματικά οι πόζες και το νάζι της, δεν υπάρχουν. Φορώντας ένα παλτό (η αξία του, όπως διαβάζουμε στο people.com κυμαίνεται στις 150 λίρες), ροζ καλσόν και παπουτσάκια, η πριγκίπισσα Charlotte χαμογελαστή στήνεται στο φακό της μαμάς της, έξω από την είσοδο της οικίας τους.

chralotte proti mera sxoleio 2



«Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θέλησαν να μοιραστούν με τον κόσμο τις φωτογραφίες της κόρης τους, από την πρώτη της μέρα στον παιδικό, πριν εκείνη ξεκινήσει από το Παλάτι. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη μαμά της», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Παλατιού. Το σχολείο, που θα φοιτήσει, είναι το Willcocks Nursery School. Πρόκειται για ένα ακριβό σχολείο, που τα δίδακτρά του φτάνουν, ετησίως τα 12 χιλιάδες ευρώ, ενώ όπως τονίζουν, στόχος τους είναι «να διατηρήσουν το ήθος για υψηλά πρότυπα, αριστεία και καλούς τρόπους». Και αυτός ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους, που το πριγκιπικό ζεύγος, το επέλεξε. Επιπλέον, βρίσκεται πολύ κοντά στην οικεία τους.

chralotte proti mera sxoleio 3

Στην ίδια ηλικία με την αδελφή του, είχε ξεκινήσει και ο πρίγκιπας George στον παιδικό σταθμό, αλλά σε αντίθεση με την πριγκίπισσα Charlotte, που θα είναι full time η φοίτησή της, ο αδελφός της πήγαινε μόλις λίγες ώρες. Και μπορεί τότε, οι πρώτες φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα, να είχαν ξετρελάνει τους πάντες, όμως, πλέον, όλοι μιλάνε για αυτές της αδελφής του.

Διαβάστε επίσης

Η ζωή της πριγκίπισσας Charlotte μέσα από 50 φωτογραφίες

Πρίγκιπας George: Πρώτη μέρα στο σχολείο - Γιατί δεν τον συνόδευσε η μητέρα του (vid + φωτο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved