Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί

Έλαμπε στη μάξι μαύρη τουαλέτα της, που τόνιζε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στην 75η απονομή των Χρυσών Σφαιρών

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με την ηθοποιό Natalie Portman και όλα τα φλας των φωτογράφων έπεσαν επάνω της, καθώς ήταν η πρώτη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί μετά τα νέα της εγκυμοσύνης της.

Η America Ferrera και η Natalie Portman εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί φορώντας μαύρα έπειτα από την καταιγίδα με ονοματεπώνυμο Γουάινστιν αποφασισμένες να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια συλλογής πόρων και ευαισθητοποίησης γύρω από το θέμα. Και ποια καλύτερη αφορμή, από την 75η απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Το Time's Up το ταμείο συλλογής χρημάτων, από την ημέρα που ξεκίνησε έχει στο μαζέψει σχεδόν 16 εκατομμύρια δολάρια για άτομα που έχουν υποστεί παρενόχληση στο χώρο εργασίας.

eva longoria

Στο πλάι της Αmerica Ferrera και της Natalie Portman στάθηκε και η εγκυμονούσα Eva Longoria: «Φοράμε μαύρα για πολλούς λόγους. Ένας εξ αυτών, να υποστηρίξουμε τις θαρραλέες γυναίκες που είπαν την ιστορία τους. Σε όσους παραμένουν ακόμη σιωπηλοί, είμαστε μαζί σας».

Η America Ferrera που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Ugly Betty, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί από τον σύζυγό της Ryan Piers Williams. Τα νέα της εγκυμοσύνης έκανε γνωστά το ίδιο το ζευγάρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media.


https://www.instagram.com/p/BdYzBNLDeta/

«Θα υποδεχτούμε ακόμη έναν άνθρωπο που θα φιλήσουμε μέσα στο 2018», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά ένα βρεφικό φορμάκι!

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, ήρθε μερικούς μήνες μετά την αποκάλυψη ότι δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν 9 ετών. «Η πρώτη φορά που θυμάμαι να παρενοχλήθηκα σεξουαλικά ήταν όταν ήμουν 9 ετών. Δεν το είπα σε κανέναν και ζούσα με την ντροπή και την ενοχή ότι όλο αυτό το διάστημα, ένα εννιάχρονο παιδί, κατά κάποιο τρόπο ήταν υπεύθυνο για τις πράξεις ενός ενήλικα άνδρα. Έπρεπε να βλέπω αυτόν τον άνδρα καθημερινά και για πολλά χρόνια. Μου χαμογελούσε, με κυνηγούσε και εγώ προσπαθούσα να τον προσπερνώ γρήγορα... Το αίμα μου πάγωνε και τα κότσια μου κουβαλούσαν κάτι που μόνο εκείνος και εγώ γνώριζα, αυτό που περίμενε από εμένα ήταν να κρατήσω κλειστό το στόμα μου και να χαμογελάσω. Κυρίες μου, ας σπάσουμε αυτή τη σιωπή έτσι ώστε η επόμενη γενιά των κοριτσιών να μην είναι υποχρεωμένη να ζήσει όλες αυτές τις αηδίες!».

Διαβάστε επίσης:
#Metoo: Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 9 ετών

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved