Για 5η φορά μπαμπάς; Η εμφάνιση του γνωστού ηθοποιού με τη σύντροφό του προκάλεσε ερωτηματικά

Ο γνωστός ηθοποιός θα γίνει για 5η φορά μπαμπάς;

Για 5η φορά μπαμπάς; Η εμφάνιση του γνωστού ηθοποιού με τη σύντροφό του προκάλεσε ερωτηματικά

Ο 57χρονος μαζί με την σύντροφό του, εμφανίστηκαν μαζί προκαλώντας πολλά ερωτηματικά. Οι δυο τους απόλαυσαν ρομαντικό δείπνο μετά την πρεμιέρα της ταινίας Paddington 2 και όλα τα βλέμματα έπεσαν επάνω στη φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του.

Η τηλεοπτική παραγωγός έδειχνε υπέροχη φορώντας στενό τζιν παντελόνι, εφαρμοστή μαύρη μπλούζα και μαύρο σακάκι που τόνιζε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Κοιλίτσα που κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει, αν πρόκειται για μια πέμπτη εγκυμοσύνη ή για απλά κιλά!

HUGH GRANT 1

Ο Hugh Grant και η 35χρονη Anna Eberstein έχουν δυο παιδιά μαζί. Έναν γιο, τον John που γεννήθηκε το 2012 και ένα δεύτερο παιδί που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015. Το όνομα του δεύτερου παιδιού τους παραμένει ένα μυστήριο, αλλά η γέννησή του έχει επιβεβαιωθεί από τη μητέρα της Anna στην εφημερίδα Örnsköldsviks Allehanda.

«H Anna Eberstein από το Sundsvall απέκτησε το δεύτερο παιδί της με τον γνωστό ηθοποιό Hugh Grant. Το νεότερο μέλος της οικογένειας είδε το φως της ημέρας για πρώτη φορά την προηγούμενη Τετάρτη!», έγραφε η εφημερίδα με τη μητέρα της να δηλώνει σε αυτή, «Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι απέκτησα ακόμη ένα εγγόνι! Είναι υπέροχο που τώρα έχουμε εγγόνια!».

Ο Hugh Grant έχει ακόμη δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο του. Μια κόρη τη Tabitha έξι ετών και έναν γιο τον Felix, τεσσάρων ετών, με την Κινέζα καλλονή Tinglan Hong.

hugh

Ο πρωταγωνιστής του Notting Hill εκεί που δεν είχε καθόλου παιδιά βρέθηκε να έχει τέσσερα μέσα σε περίπου 4 χρόνια. Τώρα αν θα γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς ή όχι, ο καιρός θα δείξει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved