Meghan Markle: Το απίστευτο δώρο που έκανε στη βασίλισσα Ελισάβετ και ξετρελάθηκε (pic)

Πώς να μην της έχει αδυναμία η βασίλισσα Ελισάβετ;

Meghan Markle: Το απίστευτο δώρο που έκανε στη βασίλισσα Ελισάβετ και ξετρελάθηκε (pic)

Η Meghan Markle έχει κάνει δυναμική είσοδο στο Παλάτι και με την απλότητα και τον αυθορμητισμό της έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες. Ακόμη και τη Βασίλισσα. Κι, εδώ, που τα λέμε, δεν είναι κι εύκολη υπόθεση να την κατακτήσεις. Αλλά η νεαρή ηθοποιός τα κατάφερε από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο, που για χάρη της η βασίλισσα Ελισάβετ «έσπασε» το Πρωτόκολλο» και τα Χριστούγεννα την κάλεσε να περάσουν μαζί τη γιορτή, ενώ ακολούθησε τα μέλη της οικογένειας στη Θεία Λειτουργία.

markle elisavet 3

Τώρα, διαβάζουμε στη Mirror παρασκήνιο από το βασιλικό δείπνο, στο Μπάκινγχαμ, όπου μεταξύ, άλλων αντάλλαξαν μεταξύ τους δώρα, τηρώντας μία παράδοση πολλών ετών. Και σε αυτή συμμετείχε και η Meghan Markle, η οποία έκανε ένα πρωτότυπο δώρο στη βασίλισσα… ένα λούτρινο χάμστερ, που τραγουδάει! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μόλις η βασίλισσα Ελισάβετ το είδε, ενθουσιάστηκε και δε σταματούσε να γελάει. «Το χάρηκε πολύ», λένε πηγές μέσα από το Παλάτι.

markle elisavet 2

Τι δώρο έκανε εκείνη στην αρραβωνιαστικιά του εγγονού της, δεν το μάθαμε. Μάθαμε, όμως, ότι το δώρο της δεν ήταν κάποιο κόσμημα από την προσωπική της συλλογή, όπως τιάρα ή βραχιόλι, που έχει δωρίσει στο παρελθόν, στην Kate Middleton. Και ο λόγος είναι, ότι δεν έχει παντρευτεί ακόμη με τον πρίγκιπα Harry, ώστε κι επίσημα να αποκτήσει κάποιον τίτλο. Όπως, χαρακτηριστικά αναφέρει η Mirror, μόνο οι εστεμμένες πριγκίπισσες δέχονται τέτοιου είδους δώρα. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η βασίλισσα Ελισάβετ, όσο κι αν συμπαθεί τη μέλλουσα εγγονή της, έμεινε πιστή στο Πρωτόκολλο.

Διαβάστε επίσης

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο τους σε ένα άρθρο

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry: Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε το παλάτι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved