Δώδεκα απίθανες και οικονομικές ιδέες για να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας (pics)

Θέλετε να ανανεώσετε την τραπεζαρία; Σας έχουμε απίθανες και κυρίως, οικονομικές ιδέες.

Δώδεκα απίθανες και οικονομικές ιδέες για να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας (pics)

Ο ερχομός της νέας χρονιάς σάς γέννησε κι εσάς την επιθυμία να ανανεώσετε το σπίτι σας; Να κάνετε κάποιες αλλαγές; Μήπως θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στο χώρο του καθιστικού; Σας έχουμε ιδέες, που δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε και να «τινάξετε» τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Μπορείτε να προσθέσετε μικρές πινελιές ή να αλλάξετε μικρά πράγματα, στο καθιστικό σας, που, όμως, θα κάνουν τη διαφορά και θα φέρουν έναν αέρα αλλαγής στο σπίτι σας. Σύμφωνα με τους διακοσμητές, αρκεί μία μικρή πινελιά, για να πετύχετε την ανανέωση. Μπορείτε, λοιπόν, να αλλάξετε κουρτίνες. Ή να αλλάξετε το φωτιστικό, επιλέγοντας κάτι πιο μοντέρνο ή κλασικό. Επίσης, το 2018 το στυλ φάρμας είναι το απόλυτο trend στη διακόσμηση.

Αν, λοιπόν, έχετε την οικονομική άνεση, μπορείτε να αλλάξετε τραπεζαρία, επιλέγοντας μία ξύλινη, όπως εκείνες που χρησιμοποιούν στις φάρμες. Ή μπορείτε να επενδύσετε με ξύλο, μία πλευρά του τοίχου. Μπορείτε, επίσης, να αλλάξετε καρέκλες στην τραπεζαρία. Μοντέρνες, χρωματιστές, ξύλινες είναι κάποια από τα trends.

Δείτε παρακάτω στην gallery, ιδέες που «ψαρέψαμε» από το goodhousekeeping.com. Θα σας ενθουσιάσουν.

Διαβάστε επίσης

Τριάντα εντυπωσιακές πολυθρόνες για το καθιστικό σας

Τριάντα ιδέες για να ανανεώσετε τις κουρτίνες του καθιστικού σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved