Χρειάζεται μόνο χαρτί, ψαλίδι και πολύ χρώμα για να φτιάξει αυτά τα μοναδικά σκίτσα (pics)

Η Nathanna Érica είναι εικονογράφος- σκιτσογράφος με έδρα το Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Χρειάζεται μόνο χαρτί, ψαλίδι και πολύ χρώμα για να φτιάξει αυτά τα μοναδικά σκίτσα (pics)

Αναγνωρίζοντας από νωρίς την κλίση της στη ζωγραφική αποφάσισε ότι θα ήταν το επάγγελμά της. Όπως αναφέρει η ίδια « έχοντας γεννηθεί σε μια τόσο ζωντανή και διαφορετική χώρα άρχισα να βλέπω τον κόσμο μέσα από «φακούς» πολύχρωμου ουράνιου τόξου (βλέπω χρώματα ακόμα και στους αριθμούς και τις ημέρες της εβδομάδας, δεν είναι αστείο!) και προσπαθώ να αποτυπώσω όλα αυτά μέσα από την τέχνη μου. Όταν άρχισα να δουλεύω με χαρτί, ανακάλυψα ότι θα μπορούσα να προχωρήσω ακόμη περισσότερο όσον αφορά τις υφές, την κίνηση και φυσικά το χρώμα. Για μένα, αυτά τα τρία στοιχεία είναι απαραίτητα για κάθε κομμάτι που δημιουργώ».

Κύρια πηγή έμπνευσης της Nathanna Érica είναι η φύση, τα σχήματα, οι πολλοί διαφορετικοί πολιτισμοί και, φυσικά, οι ταινίες και όλα όσα σχετίζονται με την τέχνη του κινηματογράφου. Οι πρώτες ταινίες κινουμένων σχεδίων καθόρισαν το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας. « Μου αρέσει να λέω ιστορίες και ανακάλυψα ότι η χρήση χαρτιού, υφής και χρώματος μου επιτρέπει να είμαι καλύτερος αφηγητής», τονίζει η ίδια.

Να αναφέρουμε ότι η Nathanna Érica σπούδασε νομική, ωστόσο, διαπίστωσε ότι της ήταν αδύνατο να κάνει κάτι άλλο από το να είναι καλλιτέχνης.

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί τα εντυπωσιακά έργα της.

Διαβάστε επίσης

Η αγάπη κρύβεται στα μικρά πράγματα και 5 σκίτσα το αποδεικνύουν με τον πιο συγκινητικό τρόπο (pics)
Έτσι είναι να σε αγαπούν πραγματικά - 26 υπέροχα σκίτσα το επιβεβαιώνουν
Η ζωή με μία κόρη δεν είναι ποτέ βαρετή (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved