Το γράμμα μίας μαμάς στις υιοθετημένες κόρες της, ανήμερα της υιοθεσίας, θα σας συγκινήσει (pics)

Ένα έντονα συγκινησιακό γράμμα, προς τις υιοθετημένες κόρες της, έστειλε μία μαμά, τη μέρα της υιοθεσίας.

Μία Μαμά
Το γράμμα μίας μαμάς στις υιοθετημένες κόρες της, ανήμερα της υιοθεσίας, θα σας συγκινήσει (pics)

Όταν η Jamie Foster και ο σύζυγός της αποφάσισαν να υιοθετήσουν τις δύο μικρότερες κόρες τους, δε μπορούσαν να φανταστούν πόσο θα άλλαζε η ζωή τους. Περισσότερο, όμως, δεν φαντάζονταν όσα θα άλλαζαν τη μέρα της υιοθεσίας, τη μέρα που κι επίσημα θα γίνονταν οικογένεια, οι έξι τους: η Jamie, ο σύζυγός της, τα δύο βιολογικά παιδιά τους και τα δύο κορίτσια. Μάλιστα, η μαμά θέλησε να μοιραστεί όλα τα συναισθήματα που βιώνει, με τον κόσμο, στέλνοντας εκείνη τη μέρα ένα γράμμα στις δύο υιοθετημένες κόρες της, μέσα από το προσωπικό της blog.

to gramma mias mamas 3



«Σήμερα κι επισήμως, είσαι η ΚΟΡΗ μου. Μετά τον ερχομό σας στην οικογένεια μας, μπήκατε εύκολα στις ζωές και στις καρδιές μας. Πριν έρθετε, με το μπαμπά σας είχαμε υποσχεθεί να είμαστε συγκρατημένοι, μέχρι να επισημοποιηθεί η υιοθεσία. Αλλά από την πρώτη στιγμή που σας αντικρίσαμε, τα πλαίσια της προσωρινής μας «σχέσης», όπως τα διατύπωσαν το δικαστήριο και οι νόμοι, γκρεμίστηκαν. Σας αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή. Μπήκατε μεμιάς στην καρδιά μας, είσαστε οι κόρες μας από την πρώτη μέρα.

Και σήμερα κι επισήμως από το κράτος, μπορώ να σας φωνάζω «ΚΟΡΗ μου». Αλλά για εμένα, σήμερα, δεν άλλαξε τίποτα. Όπως δεν άλλαξε και όταν παντρεύτηκα τον άνδρα μου. Ο έρωτας μας, η αγάπη, ο σεβασμός, ο πόθος, το πάθος, τα κοινά όνειρα και σχέδια για το μέλλον, δεν άλλαξαν με το χαρτί του γάμου. Απλά, έγιναν επίσημα.

Έτσι και με εσάς. Σας αγάπησα από την πρώτη στιγμή και θα σας αγαπώ για πάντα. Από την πρώτη μέρα, ήσασταν οι κόρες μου και θα είστε για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Σήμερα, που ολοκληρώθηκε κι επίσημα η υιοθεσία, οι έξι μας, θα είμαστε η οικογένεια που ήμασταν και χθες και αύριο και για πάντα. Χωρίς κανένα βάρος. Το ξέρω. Κι επίσημα, είμαστε οικογένεια. Και θα είμαστε για πάντα.
Αυτή η μέρα, η μέρα της υιοθεσίας, είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής μου. Αισθάνομαι, όπως τότε, που έφερα στον κόσμο τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου. Σήμερα, έγινα η μητέρα σου. Σήμερα, έγινες η κόρη μου.

Αγαπημένες μου κόρες, σας αγαπώ.

Η μαμά»

Δείτε περισσότερες συγκινητικές φωτογραφίες, από τη μέρα που έγιναν οικογένεια και με το νόμο!

Διαβάστε επίσης

Φωτογράφιζε επί ένα χρόνο υιοθετημένα παιδιά και ο σκοπός της ήταν ξεχωριστός

Η ευτυχία να σε υιοθετούν: 57 φωτογραφίες δείχνουν παιδιά που μόλις υιοθετήθηκαν και συγκινούν

Υιοθετημένα παιδιά: 30 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η αγάπη είναι πιο σημαντική από το DNA

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved