Pippa Middleton: Αυτό είναι το πρωινό που δεν θα φάει ποτέ στη ζωή της

Κι όμως αυτό είναι κάτι που δεν θα δοκιμάσει ποτέ στη ζωή της ή τουλάχιστον έτσι λέει!

Pippa Middleton: Αυτό είναι το πρωινό που δεν θα φάει ποτέ στη ζωή της

Η Meghan Markle μπορεί να είναι έτοιμη να μάθει στην βασιλική οικογένεια μερικές αμερικάνικες γεύσεις, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτική εάν περάσει η Pippa Middleton κάποια μέρα για πρωινό από το σπίτι της!

Ως υποστηρικτής της καμπάνιας «Μαγικό Πρωινό» η Pippa Middleton που τον Μάιο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της James Matthews, προάγει τις αρετές ενός υγιεινού πρωινού στα σχολεία της Βρετανίας - και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγει ένα από τα πιο εικονικά αμερικανικά πρωινά όλων.

«Τηγανίτες με μπέικον και σιρόπι σφενδάμνου, αυτό σίγουρα δεν κάνει για μένα», απάντησε η Middleton στην εφημερίδα i Newspaper όταν της ζητήθηκε να αναφέρει το ένα πράγμα που «δεν θα φάει ποτέ για πρωινό» στη ζωή της.

«Πάντα τρώω πρωινό. Δεν μπορώ να ξεκινήσω σωστά την ημέρα μου χωρίς αυτό», πρόσθεσε η αδερφή της Δούκισσας του Cambridge που είπε ότι το καλύτερο πρωινό που έφαγε ποτέ ήταν «σε ένα βουνό στη χιονοδρομική περιοχή του Trois Vallées της Γαλλίας, με όμορφη θέα, χιόνι παντού και καθαρό, καθαρό αέρα που αύξανε τις αισθήσεις μου!».

pippa middleton kate middleton

«Το συνηθισμένο μου πρωινό είναι είτε απλό γιαούρτι με ψιλοκομμένα φρούτα και καβουρδισμένους σπόρους, βρώμη και καρύδια είτε ψημένο ψωμί σίκαλης με αυγά ή αβοκάντο».

Επίσης πρότεινε και ένα υγιεινό πρωινό για να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του μέσα από το βιβλίο συνταγών της Heartfelt, που εκδόθηκε από τη British Heart Foundation. «Μούσλι με φρέσκα μούρα από πάνω, σου δίνει ενέργεια για όλη την εβδομάδα!»

Διαβάστε επίσης:
Kate Middleton: Οι 8 κοινές θνητές στιγμές της, μέσα στο 2017 (pics)

Kate Middleton – Meghan Markle: Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έχει πολύ παρασκήνιο (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved