Είναι γεγονός! Αρραβωνιάστηκε και έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλα τα διεθνή Μέσα (pics)

Συγχαρητήρια επιτέλους το διάσημο κορίτσι αρραβωνιάστηκε και τα νέα κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου!

Είναι γεγονός! Αρραβωνιάστηκε και έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλα τα διεθνή Μέσα (pics)

Η 36χρονη επιτέλους φόρεσε το μονόπετρο δαχτυλίδι στο χέρι της και όπως η ίδια ανέφερε είναι κατενθουσιασμένη.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που αρραβωνιάστηκα την αγάπη της ζωής μου και τον καλύτερό μου φίλο!», σχολίασε η Paris Hilton στο People.com όπου δημοσιεύτηκαν αποκλειστικά οι φωτογραφίες του αρραβώνα τους. «Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο χαρούμενη, ασφαλής και να την αγαπούν, στη ζωή μου! Είναι τέλειος για εμένα με κάθε τρόπο και μου απέδειξε ότι τα παραμύθια όντως υπάρχουν!».

paris hilton arravonas 6

O Chris Zylka, ηθοποιός στο επάγγελμα κατάφερε να εκπλήξει την Paris όταν στάθηκε γονυπετής μπροστά της και κρατώντας το 20 καρατίων μονόπετρο δαχτυλίδι. «Ήμουν κατενθουσιασμένη και έκπληκτη. Αμέσως είπα "Ναι!"»΄.

Για το νέο της αυτό κόσμημα η Hilton είπε στο People.com, «Το δαχτυλίδι είναι εντυπωσιακό και λαμπερό. Έτρεμα καθώς το φορούσα. Είναι το ωραιότερο δαχτυλίδι που έχω δει ποτέ!». Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό το δαχτυλίδι κοστίζει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια.

paris hilton arravonas 5

«Η Paris είχε αναφέρει στον Chris ότι της άρεσε πολύ το διαμαντένιο δαχτυλίδι της μητέρας της και όταν ο Chris ήρθε σε εμένα για να ζητήσει ένα δαχτυλίδι μου ζήτησε κάτι αντίστοιχο!», ανέφερε ο ειδικός διαμαντιών και κοσμηματοπώλης διάσημων Michael Greene.

Ο Zylka και η Paris, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα πάρτι με αφορμή τα βραβεία Oscar πριν από 8 χρόνια περίπου ενώ η σχέση τους άρχισε μόλις πριν δυο χρόνια. Η γόνος της γνωστής οικογένειας Hilton, επιβεβαίωσε τη σχέση της μαζί του στα social media τον Φεβρουάριο του 2017.

Τι λέει όμως για την Paris ο Zylka; «H Paris, είναι η πιο όμορφη και η πιο απίθανη γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Νιώθω ο πιο τυχερός άνδρας του κόσμου που θα παντρευτώ το κορίτσι των ονείρων μου. Απλά δεν μπορώ να περιμένω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της!».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved