Γιώργος Τσαλίκης: Το post της συζύγου του που τον συγκίνησε κι εμάς μαζί (pic)

Ένα πραγματικά συγκινητικό post ανέβασε στο Instagram η σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη, που συγκίνησε τόσο τον ίδιο, όσο και εμάς που το είδαμε!

Γιώργος Τσαλίκης: Το post της συζύγου του που τον συγκίνησε κι εμάς μαζί (pic)

Πρωτοχρονιά και σήμερα γιορτάζουν οι Βασιλικές και οι Βασίληδες. Και στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή γιορτάζει ο γιος τους, Βασίλης. Και με αφορμή τη γιορτή του γιου της, η Δώρα θέλησε να του ευχηθεί, με έναν πραγματικά τρυφερό και συνάμα συγκινητικό τρόπο.

tsalikis2

Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, τη πρώτη μέρα της γέννησης του, όπου τον κρατά αγκαλιά και δίπλα της στέκεται ευτυχής ο Γιώργος Τσαλίκης. Ωστόσο, τα λόγια και οι ευχές που συνόδευσαν τη φωτογραφία, συγκίνησαν τον τραγουδιστή, ο οποίος το έκανε repost στο δικό του λογαριασμό. Διαβάστε τα λόγια της μαμάς, που συγκίνησαν κι εμάς.

tsalikis

«Σήμερα η ημέρα είναι μεγάλη γιορτή .. γιατί το πρώτο μας παιδάκι που κοντεύει τα 15 που γεννήθηκε τόσο “εντυπωσιακά” και κινδυνέψαμε και οι 2 γιορτάζει σήμερα. Αγόρι μου, παιδί μου Βασίλη μου , που έχεις το όνομα του παππού σου που σε λατρεύει Χρόνια σου πολλά !!! Παιδιά είμασταν με το μπαμπά σου και μεγαλώνουμε μαζί ... Όλα τα καλά του θεού να έχεις παιδάκι μου ... Σε αγαπάμε τόσο πολύ!!!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved