Drew Barrymore: Η ανατρεπτική φωτογράφηση και η συγκινητική εξομολόγηση για τις κόρες της (pics)

Μία ανατρεπτική φωτογράφηση για το αμερικανικό τεύχος του In Style Φεβρουαρίου έκανε η Drew Barrymore.

Drew Barrymore: Η ανατρεπτική φωτογράφηση και η συγκινητική εξομολόγηση για τις κόρες της (pics)

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μία ζωή, που δεν θα λέγαμε ότι θα τη ζήλευαν πολλοί, αλλά σίγουρα είναι μία ζωή με μεγάλο ενδιαφέρον, που τα διαθέτει όλα: δημοσιότητα, χρήμα, δόξα, καταχρήσεις, χαμένη παιδική αθωότητα, ήρεμη και γαλήνια ενηλικίωση. Η Drew Barrymore από πολύ νωρίς, μόλις στα 5 της χρόνια μπήκε στον χώρο του θεάματος.

Drew Barrymore InStyle2



Από γνωστή οικογένεια ηθοποιών και βαφτισιμιά του Steven Spielberg για τη μικρή Drew, το να μπει στον χώρο αυτό, ήταν εύκολη υπόθεση. Η εμφάνισή της στον «Ε.Τ τον εξωγήινο» της έδωσε ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι, που στην αρχή έμοιαζε συναρπαστικό, αλλά σύντομα αποδείχτηκε εφιαλτικό. Στα 10 της ήταν εξαρτημένη από ουσίες και στα 14 της μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης. Παράλληλα, η παιδική της ζωή μοιραζόταν ανάμεσα σε γυρίσματα, φωτογραφήσεις και απονομές βραβείων. Και μέσα σε όλα αυτά, η σχέση με τη μητέρα της περνούσε από 40 κύματα.

Drew Barrymore InStyle

Σήμερα, η 42χρονη ηθοποιός βιώνει την απόλυτη ευτυχία και ζει την χαμένη παιδική ηλικία, δίπλα στις δύο κόρες της. Είναι για εκείνες, η μητέρα που η ίδια δεν είχε, τις μεγαλώνει μόνη, ενώ είναι πάντα δίπλα τους. Η Drew Barrymore έκανε μία ανατρεπτική φωτογράφηση για το τεύχος Φεβρουαρίου, του περιοδικού Instyle, όπου το styling είναι εμπνευσμένο από εμφανίσεις της, όταν ήταν παιδί, την περίοδο 1980-85, δηλαδή μεταξύ 5 έως 10 ετών. Η ηθοποιός ποζάρει, μάλιστα, κρατώντας και τη σχετική φωτογραφία. Και όπως τονίζει η ίδια, όλες οι φωτογραφίες της από τα παιδικά της χρόνια, είναι τραβηγμένες από επίσημες εμφανίσεις και καμία από το σπίτι της, αφού σχεδόν ποτέ δεν βρισκόταν σε αυτό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

barrymore1



Στην ίδια συνέντευξη, η Drew Barrymore μιλάει για τις κόρες της τονίζοντας ότι είναι όλος ο κόσμος για εκείνη. Τους έχει μεγάλη αδυναμία, ενώ δεν χορταίνει να περνάει χρόνο μαζί τους.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram Instylemagazine, eonline.com

Διαβάστε επίσης

Διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι δεν παίρνει δώρα στις κόρες της τα Χριστούγεννα, αλλά είδη χειροτεχνίας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved