#GOTTODDLERED ή αλλιώς αυτό που μου συνέβη είναι πως έκανα παιδιά (pics)

Τα παιδιά μας, για όλους μας είναι σίγουρα και χωρίς καμιά αμφιβολία η μεγαλύτερη χαρά και ευλογία.

#GOTTODDLERED ή αλλιώς αυτό που μου συνέβη είναι πως έκανα παιδιά (pics)

Όχι φυσικά πως είναι πάντα όλα εύκολα. Αντιθέτως. Οι στιγμές της απόγνωσης είναι πολλές - αμέτρητες σε κάποιες περιπτώσεις- όπως και η κούραση ειδικά μέχρι να περάσουν τα πρώτα χρόνια και να «ξεπεταχτεί» το πιτσιρίκι.

Ναι, βέβαια, δεν τις αλλάζεις με τίποτα. Ούτε κι εσύ, ούτε κι εμείς, αλλά σίγουρα βλέπεις και βλέπουμε πόσο έχει διαφορoποιηθεί η ζωή και η καθημερινότητά μας από την ημέρα που γίναμε γονείς.

Και όχι μόνο όλοι εμείς αλλά και ολόκληρος ο κόσμος. Το νέο hashtag που έγινε και λογαριασμός στο Instagram και σαρώνει είναι το #GOTTODDLERED, δηλαδή, απέκτησα παιδιά.

Με πολύ χιούμορ γονείς από ολόκληρο τον κόσμο ποστάρουν φωτογραφίες του πριν και του μετά της δικής τους ζωής δίνοντας ο ένας παρηγοριά στον άλλον για τα πιο όμορφα και γλυκά «βασανάκια». Αν μη τι άλλο, τις βλέπεις και σκέφτεσαι πως δεν είσαι η μόνη ή ο μόνος που δεν προλαβαίνει να φτιαχτεί, να βγει, να κάνει το αγαπημένο του σπορ ή τέλος πάντων πράγματα που σου άρεσαν και λάτρευες να κάνεις πριν αποκτήσεις παιδιά αλλά πια δεν έχεις χρόνο ή ενέργεια.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες και ταυτιστείτε!

Διαβάστε επίσης:

Οκτώ πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε όταν έχετε ένα μικρό παιδί

Πέντε ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε πριν πάρετε την απόφαση να αποκτήσετε τρίτο παιδί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved