Δείτε ποιες διάσημες έχασαν κιλά και η αλλαγή τους είναι εντυπωσιακή (pics)

Δείτε ποιες διάσημες κυρίες έχασαν πολλά κιλά και η νέα εμφάνισή τους είναι εντυπωσιακή!

Δείτε ποιες διάσημες έχασαν κιλά και η αλλαγή τους είναι εντυπωσιακή (pics)

Για χρόνια έδιναν «μάχη» με το βάρος τους. Και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, να χάσεις κιλά. Ωστόσο, τα κατάφεραν με επιμονή, πρόγραμμα και πειθαρχία σε αυτό. Γιατί, πέρα από την επιθυμία, είναι και η προσήλωση στο στόχο, όπως έχουν παραδεχτεί αρκετές από τις διάσημες κυρίες, οι οποίες κατάφεραν να χάσουν - πολλά σε αρκετές περιπτώσεις - κιλά και να μοιάζουν εντυπωσιακές και αγνώριστες με τη νέα τους εμφάνιση.

diasimes exasan kila 3

Από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα, εκτός ελληνικών συνόρων, είναι εκείνο της Jennifer Hudson, η οποία κατάφερε να χάσει 40 κιλά! Η οσκαρική ηθοποιός και τραγουδίστρια ακολούθησε μία αυστηρή δίαιτα για να χάσει τα κιλά, ενώ τα τελευταία χρόνια, προσέχει πάρα πολύ τη διατροφής της.

diasimes exasan kila 11

Εντός ελληνικών συνόρων, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, στην πάροδο των χρόνων – και όχι από τη μία στιγμή στην άλλη – κατάφερε να χάσει 65 ολόκληρα κιλά! Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, αντιμετωπίζει θέμα παχυσαρκίας από τότε που ήταν μαθήτρια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, ένιωσε την ανάγκη να απαλλαχθεί από τα κιλά κι έτσι ξεκίνησε την προσπάθεια της, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Ας δούμε, λοιπόν, και άλλα παραδείγματα, με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Αλκαλική δίαιτα: Γιατί την ακολουθούν οι διάσημοι για να χάσουν κιλά

Δίαιτα με πράσινο τσάι: Κάν’ το όπως η Jennifer Aniston

Sofia Vergara: Το μυστικό για το τέλειο σώμα της έχει κάτι από... Ελλάδα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved