Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπάνιου! 60 ιδέες για να στολίσετε ακόμη και το μπάνιο σας

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ακόμη και στο μπάνιο του σπιτιού σας; Why not?

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπάνιου! 60 ιδέες για να στολίσετε ακόμη και το μπάνιο σας

Λίγες εβδομάδες έμειναν για να γιορτάσουμε τη γέννηση του Χριστού και σίγουρα έχετε αρχίσει ήδη να διακοσμείτε το σπίτι σας χριστουγεννιάτικα. Σίγουρα έχετε στολίσει το δέντρο σας, την κουζίνα σας, την τραπεζαρία σας, το τζάκι σας, το παιδικό δωμάτιο, το μπαλκόνι σας, ακόμη και την εξώπορτα.

Σκεφτήκατε όμως να στολίσετε ποτέ το μπάνιο σας; Να δώσετε μία χριστουγεννιάτικη νότα και εκεί; Όχι, μην σας ακούγεται περίεργο. Κάθε άλλο. Υπάρχουν τόσες όμορφες και δημιουργικές ιδέες και DIY κατασκευές για να κάνετε ακόμη και το μπάνιο σας γιορτινό.

Αν σας φαίνεται υπερβολική ως πρόταση σκεφτείτε μόνο ότι το μπάνιο σας, είναι ο χώρος που οι καλεσμένοι σας θα επισκεφθούν σίγουρα, οπότε γιατί να μην υπάρχει η χριστουγεννιάτικη και γιορτινή ατμόσφαιρα ακόμη και εκεί.

Όλοι μας ξεχνάμε να στολίσουμε το μπάνιο μας κατά τη διάρκεια των γιορτών και μόνο λίγοι είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι κάθε χώρος του σπιτιού τους πρέπει να είναι στολισμένος. Σίγουρα θα απολαύσετε τις φωτογραφίες που βρήκαμε στο διαδίκτυο με αυτές τις πολύ όμορφες και πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσετε το μπάνιο σας που σίγουρα, αν ποτέ δεν στολίζατε μέχρι τώρα το μπάνιο σας, θα αρχίσετε να το κάνετε.

Μπορείτε να κρεμάσετε μια χριστουγεννιάτικη κουρτίνα μπάνιου, να τοποθετήσετε γιορτινές πετσέτες, ένα κάλυμμα λεκάνης τουαλέτας με τον Άγιο Βασίλη ή κάποια στολίδια που θα δώσουν αυτή τη γιορτινή νότα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Δείτε τις ιδέες μας λοιπόν στην παρακάτω gallery, στολίστε το μπάνιο σας και εκπλήξτε τους καλεσμένους σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved