Γνωστός ηθοποιός περιμένει δίδυμα - Δείτε πώς αντέδρασε όταν έμαθε το φύλο των μωρών

Για δεύτερη φορά μπαμπάς θα γίνει ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του θ'αποκτήσουν δίδυμα.

Γνωστός ηθοποιός περιμένει δίδυμα - Δείτε πώς αντέδρασε όταν έμαθε το φύλο των μωρών

Η αποκάλυψη του φύλου των μωρών έγινε παρουσία της γυναίκας του και της 3χρονης κόρης τους. Ο ίδιος ανάρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που δείχνει τον τρόπο που ο 39 χρονος έμαθε το φύλο των παιδιών. Η σύζυγός του δεν αρκέστηκε απλά να του ανακοινώσει αν θα είναι αγόρια ή κορίτσια τα δίδυμα αλλά παρουσία φίλων του είπε να ανοίξει τα δύο καλάθια μέσα στα οποία υπήρχαν μπαλόνια που το χρώμα τους πρόδιδε το φύλο του μωρού.

ajbuckley

Ο AJ Buckley, αποφασίζει να ανοίξει το πρώτο από το οποίο ξεπηδούν μπλε μπαλόνια. Η χαρά του είναι τέτοια που αρχίζει να χοροπηδά ενθουσιασμένος. Η αντίδρασή του μάλιστα τρομάζει προς στιγμήν την κόρη του η οποία σπεύδει στην αγκαλιά της μαμάς της ενώ οι φίλοι που είναι παρόντες αρχίζουν τις επευφημίες.

ajbuckley1

Εχοντας αγκαλιά την κόρη του, ανοίγει και το δεύτερο καλάθι από το οποίο ξεπηδούν και άλλα μπλε μπαλόνια. Η χαρά του AJ Buckley δεν περιγράφεται." Περιμένουμε δίδυμα αγόρια!!! BuckleyBoys #Διπλός μπελάς #Ευγνώμων#Ευλογημένος #Δίδυμα#Μωρά" ήταν το σχόλιο του στο Instagram.



Το ζευγάρι έμαθε ότι περιμένει δίδυμα τον Οκτώβριο και πραγματικά είχε συγκλονιστεί με την είδηση καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα γονιμότητας και σχεδίαζε να δοκιμάσει την τεχνητή γονιμοποίηση.

ajbuckley5

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού Abigail Ochse σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Οταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος ένιωσα ότι ήμουν στο φεγγάρι, φανταστείτε λοιπόν τι πάθαμε όταν ο γιατρός μας είπε είναιδύο! Αισθανόμαστε πραγματικά ευλογημένοι και ανυπομονούμε να γεννηθούν τα μωρά ώστε η οικογένεια Buckley να γίνει πενταμελής».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved