Φωτογραφίες από τη λαμπερή βάφτιση του πρίγκιπα Gabriel της Σουηδίας και από τα απρόοπτα

Ο πρίγκιπας Carl Philip και η πριγκίπισσα Sofia της Σουηδίας ήταν υπερήφανοι που βάφτισαν τον μικρότερο γιο τους, πρίγκιπα Gabriel.

Φωτογραφίες από τη λαμπερή βάφτιση του πρίγκιπα Gabriel της Σουηδίας και από τα απρόοπτα

Ο 3ων μηνών πρίγκιπας βαφτίστηκε στο Drottningholm Royal Palace Chapel στη Στοκχόλμη. Η πριγκίπισσα Sofia φόρεσε παραδοσιακή ενδυμασία της Σουηδίας που ονομάζεται Folkdräkt και πρίγκιπας Carl φόρεσε το παραδοσιακό του κοστούμι και τα μετάλλιά του. Ο βασιλιάς King Carl Gustaf και η βασίλισσα Silvia, η πριγκίπισσα Madeleine και ο σύζυγός της Christopher O'Neill, ο πρίγκιπας Daniel και η εστεμμένη πριγκίπισσα Victoria μαζί με τα παιδιά τους, ήταν όλοι μάρτυρες αυτής της χαρούμενης περίστασης.

βαφτιση πριγκιπα Γκαμπριελ της Σουηδιας 3

Η πριγκίπισσα Estelle, η 5χρονη εξαδέλφη του μικρού Gabriel, βοηθούσε στη βάφτιση όταν ξαφνικά ο πρίγκιπας άρχισε να κλαίει. Τη στιγμή που το νερό έπεσε στο κεφαλάκι του, άρχισε τη γκρίνια κλαίγοντας ασταμάτητα και ηρέμησε όταν επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρας του. Ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο ενός έτους πρίγκιπας Alexander, είχε κι αυτός μια μικρή νευρικότητα κατά τη διάρκεια του μυστηρίου όταν έπεσε στο πάτωμα της εκκλησίας αλλά σύντομα συνήλθε πριν τον πάρει στην αγκαλιά του ο πατέρα του, πρίγκιπας Carl.

βαφτιση πριγκιπα Γκαμπριελ της Σουηδιας 11
βαφτιση πριγκιπα Γκαμπριελ της Σουηδιας 14

Παρά τα τραγελαφικά γεγονότα, η ευτυχία της οικογένειας για τη βάφτιση του μικρούλη αποτυπώνεται στις παρακάτω φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved