Αυτό είναι το δώρο που ζήτησε ο Πρίγκιπας Geogre από τον Άγιο Βασίλη (pics)

Ο πρίγκιπας George έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

Αυτό είναι το δώρο που ζήτησε ο Πρίγκιπας Geogre από τον Άγιο Βασίλη (pics)

Μπορεί τα νέα του αρραβώνα του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να είναι πρώτη είδηση, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για τις εμφανίσεις του πρίγκιπα William και τα καμώματα του πρίγκιπα George.

Αυτή τη φορά ο πρίγκιπας George γίνεται ξανά θέμα συζήτησης, τραβώντας για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας από τον θείο του και τη μέλλουσα θεία του, καθώς έστειλε γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Το γράμμα μάλιστα, παρέδωσε αυτοπροσώπως στον Άγιο Βασίλη το πρίγκιπας William, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου. Ο William που θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά, παρέδωσε το γράμμα που έγραψε ο μικρός George και που είχε στην τσέπη του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που έκανε στο Ελσίνκι στη Φιλανδία.

prigkipas george xristoygenniatiko doro 4

«Σε είδα και πρέπει να σου παραδώσω ένα γράμμα», φαίνεται να είπε ο 35χρονος πρίγκιπας στον Άγιο Βασίλη και συνέχισε, «Δεν έχει πολλές απαιτήσεις, οπότε πιστεύω πώς μια επιθυμία είναι εντάξει!».

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, το μικρός George έχει γράψει μόνος του το γράμμα (φαίνεται από το γραφικό χαρακτήρα) και ζητά τι άλλο; Μα φυσικά ένα περιπολικό! Αυτό είναι το δώρο που ζητά να βρει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τα φετινά Χριστούγεννα!

prigkipas george xristoygenniatiko doro 5

Ο πρίγκιπας George δεν ζήτησε πολλά αν και είχε αρκετές σειρές να συμπληρώσει στο χαρτί που είχε.

Ο πρίγκιπας William δεν παρέλειψε να αναφέρει στον Άγιο Βασίλη ότι ο γιος του ήταν «καλό παιδί» αυτή τη χρονιά και φρόντισε και ο μικρούλης να ενημερώσει τον Άγιο με την κόκκινη στολή, κυκλώνοντας στην αρχή του γράμματος τη λέξη «Νice», που σημαίνει καλός!

Αν και ξέρουμε τι δώρο θέλει ο πρίγκιπας George δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι δώρο θέλει η πριγκίπισσα Charlotte για τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης:
Αυτό είναι το αγαπημένο χρώμα της πριγκίπισσας Charlotte

Η ζωή της πριγκίπισσας Charlotte μέσα από 50 φωτογραφίες

Οι πιο απίθανες πόζες του πρίγκιπα George που έχουν ξετρελάνει το διαδίκτυο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved