Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με φουσκωμένη κοιλίτσα (pics)

Υπέροχη και πιο λαμπερή από ποτέ στο κόκκινο χαλί!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με φουσκωμένη κοιλίτσα (pics)

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τα νέα της εγκυμοσύνης της.

Η 32χρονη σταρ εμφανίστηκε στα βραβεία Smithsonian Magazine‘s 2017 American Ingenuity Awards στην γκαλερί National Portrait Gallery στη Washington μαζί με τον γνωστό σύζυγό της, όπου θα ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στο gala.

Με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα σε φουλ πλάνο, η μέλλουσα για δεύτερη φορά μαμά έλαμπε μέσα στην απαστράπτουσα τουαλέτα της, που είχε χρώμα μαύρο, χρυσό και κόκκινο Βουργουνδίας.

chrissy emfanisi sto kokkino xali 1

Η Chrissy Teigen ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί μέσα από ένα πολύ τρυφερό post που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις 21 Νοεμβρίου, όπως πρώτο το Mothersblog σας ανακοίνωσε.



«Το σχεδίαζαν πολύ καιρό τώρα. Η Chrissy είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που επιτέλους μοιράστηκε αυτά τα υπέροχα νέα με τους δικούς της θαυμαστές και τους θαυμαστές του John Legent», ανέφερε πηγή από το κοντινό οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού.

Οι δυο τους έχουν ήδη μια κόρη την 19 μηνών Luna, που σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ίδια είναι ενθουσιασμένη που θα γίνει μεγάλη αδερφή. «Πιστεύουν ότι η Luna θα κάνει υπέροχη δουλειά ως μεγάλη αδερφή με το μωρό και είναι χαρούμενοι που κατάφεραν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!».

H Chrissy Teigen και ο John Legend γιόρτασαν την 4η επέτειο του γάμου τους στις 14 Σεπτεμβρίου και πήραν μαζί τους τη Luna στην περιοδεία του Legend.

Διαβάστε επίσης:
Διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι πέρασε επιλόχειο: «Δεν περίμενα να συμβεί σε εμένα»

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Θα γίνουν ξανά γονείς-Τα νέα ανακοίνωσαν πριν λίγες ώρες στο Instagram

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved