Μαμά έφτιαξε το κάστρο του Hogwarts χρησιμοποιώντας 400.000 τουβλάκια και μας άφησε άφωνους (pics)

Ετοιμαστείτε να μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Μαμά έφτιαξε το κάστρο του Hogwarts χρησιμοποιώντας 400.000 τουβλάκια και μας άφησε άφωνους (pics)

Και ποιος δεν έχει δει τις ταινίες του Harry Potter. Όλοι μας, τις έχουμε δει και όλα τα παιδιά, έχουν διαβάσει τα βιβλία ή έχουν δει τις ταινίες.

Μια μαμά, η Alice Finch κατάφερε κάτι που είναι ακατόρθωτο για εμάς. Έφτιαξε το κάστρο Hogwarts χρησιμοποιώντας όπως η ίδια είπε 400.000 τουβλάκια. Μαμά, δύο παιδιών η ίδια, έφτιαξε με κάθε λεπτομέρεια το κάστρο και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι στις παρακάτω φωτογραφίες. Αυτό μόνο ένας πραγματικά φανατικός θαυμαστής θα το κατάφερνε. «Έκανα μια μικρή έρευνα στα βιβλία και στις ταινίες, ψάχνοντας για μικρές λεπτομέρειες και πράγματα για να δημιουργήσω την αίθουσα φίλτρων, την αίθουσα φαγητού ή την σχολική τάξη», είπε στο The Brotherw's Brick.

Χρειάστηκαν 12 μήνες δουλειάς για να φτιάξει το κάστρο, ώστε να μπορούν τα παιδιά της να παίζουν. Κατασκεύασε ακόμη και χαρακτήρες ώστε να μοιάζουν με τους πρωταγωνιστές της ταινίας. Παρατηρήστε στις παρακάτω φωτογραφίες τις λεπτομέρειες της κατασκευής της έτσι όπως τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Flicktr.com

H σούπερ μαμά, που πολύ ευχόμαστε να είχαμε το ταλέντο της, δεν έχει δημιουργήσει μόνο το κάστρο του Hogwarts. Έχει κατασκευάσει μεταξύ άλλων από μικροσκοπικά τουβλάκια, το Στρουμφοχωριό, ένα πειρατικό χωριό και πολλές άλλες υπέροχες κατασκευές που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Flickr και που μπορείτε να δείτε και εσείς εδώ.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες από το εκπληκτικό κάστρο του Hogworts. Είμαστε σίγουρες ότι δεν θα μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω τους ενώ θα παρατηρείτε τις λεπτομέρειες του κάθε δωματίου χωριστά!

Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι απλά ένα «Μπράβο» και χαρά στο κουράγιο και την υπομονή της!

Διαβάστε επίσης:
Κι όμως είναι φταγμένα από τουβλάκια!

Μαμά 4ων παιδιών, έχτισε μόνη της σπίτι με tutorial βίντεο από το YouTube

Αυτή η μαμά έφτιαξε τις πιο υπέροχες παραμυθένιες στολές για την τρίχρονη κόρη της! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved