Κόρη Έλληνα δημοσιογράφου έχει τη γιορτή της, δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε για να της ευχηθεί

Έχει για μπαμπά έναν από τους πιο τολμηρούς δημοσιογράφους.

Κόρη Έλληνα δημοσιογράφου έχει τη γιορτή της, δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε για να της ευχηθεί

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν διστάζει να τα βάλει με την Ελληνική showbiz και να γράψει τα πράγματα με το όνομά τους. Με ένα βαρύ βιογραφικό στην πλάτη του και χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τα αρνητικά σχόλια που συνεχώς ακούει, συνεχίζει να κάνει την δουλειά του όπως αυτός ξέρει καλύτερα.

Η κόρη του Φαίδρα σήμερα είχε την ονομαστική της εορτή και ο ίδιος πριν μερικές ώρες, της ευχήθηκε «Χρόνια πολλά», μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με μια κοινή τους φωτογραφία σχολιάζοντας: «Καλημερες... μόλις ξυπνήσαμε! Σήμερα γιορτάζει-ονομαστική εορτή ε; η γυναικά που μου έχει πάρει τα μυαλα... την ψυχή μου, το «είναι» μου εδώ και 7 Χρονια! Χρονια πολλα κοριτσακι μου #faidraeisai».

nasos

Η 7χρονη Φαίδρα όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στη φωτογραφία, είναι η αξιολάτρευτη μοναχοκόρη του Νάσου Γουμενίδη και της ταιριάζει γάντι αυτό που καμιά φορά λένε, «Αν η μαμά μου με έμαθε να είμαι ευγενική, γλυκιά και πολιτισμένη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα σου σπάσω τα μούτρα όπως μου έμαθε ο μπαμπάς μου»!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το Νάσο Γουμενίδη και την κούκλα κόρη του στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved