Bobos Christmas Events: Δύο ξεχωριστές παιδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

To Bobos Arts Festival & Events σε συνεργασία με το The Hub Events, διοργανώνουν δυο παράλληλες παιδικές Χριστουγεννιάτικες δράσεις: Μια παιδική Χριστουγεννιάτικη αγορά & ένα Jazz party για μικρούς και μεγάλους!

Bobos Christmas Events: Δύο ξεχωριστές παιδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

• Bobos Christmas Market (16&17/12)

Ένα ξεχωριστό παιδικό market, για τις πιο παραμυθένιες Χριστουγεννιάτικες αγορές.

Το Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου έρχεται στον πανέμορφο, βιομηχανικής αισθητικής χώρο του Pop Up 123 το Bobos Christmas Market. Η πρώτη αποκλειστικά παιδική Χριστουγεννιάτικη αγορά. Χειροποίητα παιχνίδια, πρωτότυπα παιδικά διακοσμητικά, ενδύματα, αξεσουάρ, βιβλία και πολλά ακόμα, όλα επιλεγμένα με βάση την ποιότητα, την αισθητική και την καινοτομία.

Σκοπός του Bobos Christmas Market είναι η δημιουργία μιας πρωτότυπης αγοράς παιδικών προϊόντων από επιλεγμένους συμμετέχοντες καθώς και η προβολή και η ανάδειξη νέων δημιουργών και εταιρειών του χώρου.

Στο χώρο θα βρίσκεται και η γωνιά των παιδιών, όπου οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από μια σειρά δημιουργικών δράσεων, χειροτεχνιών και κατασκευών.

Αγορές, παιχνίδι και ευφάνταστες δημιουργίες σε ένα γιορτινό market στο κέντρο της Αθήνας!

Εκθέτες- συμμετέχοντες:
Best Quality, Ergani weaving, Φουρφούρι, The Greener Pastures, Helado Derretido, Koumpi, Lemon Dreamz, Martis, Yiota Nicodimou, Baby Print, Vinylize, Υoki, Μinimez, Creative Interaction for Kids, Happyfactory.gr, Minimez.

Περισσότερες πληροφορίες για το market και τους εκθέτες: https://www.bobosartsfestival.com/christmas-market

Πληροφορίες:
Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 11.00-20.00
Pop Up 123, Πειραιώς 123, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη

• Bobos Jazz Christmas Party (17/12)

Ένα διαφορετικό, παιδικό πάρτι Χριστουγέννων σε jazz ρυθμούς.

Παράλληλα με το Bobos Christmas Μarket, το Bobos Arts Festival & Events σας προσκαλεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 12.00, σε ένα πρωτότυπο διαδραστικό, jazz πάρτι στο The Hub Events. Ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι γεμάτο ρυθμό, το οποίο έρχεται να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους!

H μπάντα του Allegro Jazz Band με τους πέντε ταλαντούχους μουσικούς της επί σκηνής, δίνει το ρυθμό, σε ένα διαφορετικό παιδικό πάρτι, με πολύ χορό, μουσικό παιχνίδι και αυτοσχεδιασμό.

Χριστουγεννιάτικα και άλλα αγαπημένα μουσικά κομμάτια σε jazz εκτελέσεις, σε ένα live στο οποίο τα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά, συνοδεύοντας τους μουσικούς με αυτοσχέδια μουσικά όργανα και ρυθμικά παιχνίδια.

Μια jazz Χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη κέφι και χορό!

Πληροφορίες:
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, 12.00-14.00
The Hub Events, Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα

Γενική είσοδος: 10€ / Προπώληση: 8€
Για παιδιά κάτω των 3 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/the-hub-events/bobos-jazz-christmas-party/

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις:
www.bobosartsfestival.com , τηλ. 210 3411009, 698 6008523

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved