The Christmas Factory: Στις 2 Δεκεμβρίου η τελετή έναρξης με την Κατερίνα Καραβάτου

4 μέρες έμειναν για το επίσημο opening του The Christmas Factory! Στην φετινή τελετή έναρξης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Καραβάτου θα ανάψει τα δέντρα που φέτος θα είναι στολισμένα με το Αστέρι της ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος).

The Christmas Factory: Στις 2 Δεκεμβρίου η τελετή έναρξης  με την Κατερίνα Καραβάτου

4 μέρες έμειναν για το επίσημο opening του The Christmas Factory! Στην φετινή τελετή έναρξης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Καραβάτου θα ανάψει τα δέντρα που φέτος θα είναι στολισμένα με το Αστέρι της ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος). Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η τελετή έναρξης του πιο όμορφου χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου της πόλης θα είναι και η πιο φαντασμαγορική!

Ελάτε κι εσείς στο The Christmas Factory το Σάββατο, στολίστε τα δέντρα με το δικό σας αστέρι το οποίο θα βρείτε στο stand του του Make A wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) και βοηθήστε τις ευχές των παιδιών να γίνουν πραγματικότητα! Στις 20:00 ακριβώς, η Κατερίνα Καραβάτου θα "δώσει φως" σε όλα τα δέντρα και θα σκορπίσει χαμόγελα και χαρά. Αμέσως μετά, ο ουρανός θα γεμίσει με πυροτεχνήματα και με τα παραδοσιακά φαναράκια των ευχών.

factory

Για ακόμη μία χρονιά στο πλαίσιο της τελετής έναρξης θα υπάρχει πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Χορωδίες, μπάντες, ξυλοπόδαροι και ξωτικά θα σας διασκεδάσουν και θα σας μεταφέρουν στο κλίμα των Χριστουγέννων και της χαράς από νωρίς το απόγευμα. Μαζί μας θα είναι για να γιορτάσουν και ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και η Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια ενώ στις 19.00 ο Μάγος SANKARA θα σας περιμένει στην Σχολή Μαγείας για νας σας εντυπωσιάσει με τα μαγικά του κόλπα.

Η γιορτή θα απογειωθεί από τις 20.30 ως το κλείσιμο στις 22.00 με ένα μοναδικό εορταστικό DJ set με τις μουσικές επιλογές του Θοδωρή Γιαννόπουλου (Galaxy FM 92).

Mετράμε αντίστροφα για τις φετινές γιορτές και ευχόμαστε να τις γιορτάσουμε με χαμόγελο και χαρά μαζί με τους αγαπημένους μας. Το Nέο Christmas Factory ανοίγει για εσάς, στην καρδιά της Αθήνας και σας περιμένει όλους. Από την 1η Δεκεμβρίου και μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου κάθε μέρα θα είναι γιορτή, κάθε μέρα θα είναι γεμάτη μαγεία!

Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ – 10.00μμ

Τιμή εισιτηρίου: 5,50 ευρώ
Δευτέρα - Παρασκευή 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός. Η προσφορά ισχύει έως και 22/12!

Παρέες – Full

Αγαπάμε τις όμορφες χριστουγεννιάτικες παρέες και το αποδεικνύουμε έμπρακτα! Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά και αυτό άλλωστε σημαίνει για εμάς χαρούμενα Χριστούγεννα!

1ο οικογένειας
Αφορά 4 άτομα και τιμή από 22€ στα 20€

2ο ομαδικό-παρέας
Αφορά 10 άτομα και τιμή από 55€ στα 49€

Προπώληση εισιτηρίων:
Ουρές - Free

Μας αρέσουν οι ουρές, αλλά προτιμάμε τις υπέροχες μακριές ουρές από τους ταράνδους του Άγιου Βασίλη. Αν και εσάς αυτές είναι ΟΙ ΜΟΝΕΣ αγαπημένες σας ουρές, αποφύγετε ανεπιθύμητες καθυστερήσεις αγοράζοντας τα εισιτήρια σας online στο www.thechristmasfactory.gr , εύκολα, απλά και κυρίως γρήγορα!

Εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά και στα ταμεία του "The Christmas Factory" στις εισόδους της Τεχνόπολης.

www.thechristmasfactory.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved