Το πιο αγαπημένο μας γεύμα: Η απογευματινή μας κρεμούλα

Από την πρώτη στιγμή που δοκίμασε για πρώτη φορά κρέμα η Χριστίνα, μέχρι και σήμερα που είναι 16 μηνών, την απολαμβάνει με τον ίδιο ενθουσιασμό! Ποιος είπε ότι οι κρεμούλες είναι μόνο για τα βρεφάκια;

Το πιο αγαπημένο μας γεύμα: Η απογευματινή μας κρεμούλα

Η μικρή ξεκίνησε τα πρώτα γεύματα, δειλά δειλά, όταν ακόμη ήταν σχεδόν 5 μηνών. Η αρχή έγινε με το ρυζάλευρο και συνεχίσαμε με αλεσμένα δημητριακά και φαρίν λακτέ που τρώμε μέχρι σήμερα!

Όλες οι μαμάδες προβληματιζόμαστε για το ποια κρέμα θα διαλέξουμε για το μωράκι μας. Ειδικά όσες γίνεστε πρώτη φορά μανούλες ξέρω ότι κάνετε...ενδελεχή έρευνα πριν αποφασίσετε να αγοράσετε μία συγκεκριμένη κρέμα.

photo1

Εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχω πάρα πολλές επιλογές, καθώς έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα βιολογικά προϊόντα. Οι bio-bébé “έπαιζαν” πολύ συχνά στο απογευματινό μας …ρεπερτόριο καθώς είναι βιολογικές, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά! Ό,τι καλύτερο δηλαδή. Και εκεί που νόμιζα ότι δεν θα ξεκολλήσουμε ποτέ από την κρέμα μπανάνα με δημητριακά των bio-bebe, παρέλαβα ένα πανέμορφο κουτί με δύο νέες κρέμες! Ρυζάλευρο Βανίλια και Φαρίν λακτέ με σιτάρι και βρώμη. Από την αγαπημένη bio-bébé . Τα νέα είναι μεγάλα μανούλες. Και οι κρέμες είναι με…γάλα, βιολογικό φυσικά!.



Ξεκινήσαμε με την κρέμα Ρυζάλευρο Βανίλια με γάλα που περιέχει μερικώς υδρολυμένο ρυζάλευρο για να γίνεται άριστα ανεκτό από την ευαίσθητη βρεφική κοιλίτσα, αλλά και βιολογικό βρεφικό γάλα και φυσική βανίλια! Είναι εύκολη στην παρασκευή της και έχει λεία υφή! Περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα, πρωτεΐνες και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά. Το προψημένο ρυζάλευρο και το αποβουτυρωμένο γάλα που περιέχει είναι βιολογικής καλλιέργειας και δεν περιέχει γλουτένη.

photo2

Η αδυναμία μας είναι η Φαρίν Λακτέ με σιτάρι, βρώμη και γάλα. Το σιτάρι, σε συνδυασμό με τη βρώμη, εφοδιάζει το μωρό με υδατάνθρακες βραδείας αποδέσμευσης, καλύπτοντας τις ενεργειακές ανάγκες σε αυτή την ηλικία. Περιέχει βιολογικό βρεφικό γάλα και μπορεί να αποτελέσει μέρος των τροφών του απογαλακτισμού από τον 6ο μήνα και μετά. Περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα, πρωτεΐνες και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά, βιταμίνη Α, βιταμίνη B1 και βιταμίνη D. Το σιτάλευρο και η βρώμη είναι βιολογικής καλλιέργειας!

Για να σας είμαι ειλικρινής οι κρεμούλες bio-bébé είναι τόσο γευστικές που τις τρώω ακόμη κι εγώ μαζί με την Έλενα! Δοκιμάστε τις και θα με θυμηθείτε!

Καλή σας μέρα!

photo3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved