Ραδιοφωνική παραγωγός έγκυος σε δίδυμα, μετά από αποβολή

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά μέσα στο 2018.

Ραδιοφωνική παραγωγός έγκυος σε δίδυμα, μετά από αποβολή

Τα νέα ανακοίνωσε η ίδια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της χθες (Τρίτη) και έπειτα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

«Έχουμε μεγάλα νέα να μοιραστούμε μαζί σας και αυτά είναι ότι είμαι έγκυος!», είπε στον αέρα της εκπομπής της και τα χειροκροτήματα και οι φωνές από το στούντιο έπεσαν βροχή! «Διανύω το δεύτερο τρίμηνο. Έπρεπε να το κρατήσω μυστικό όλους αυτούς τους μήνες παιδιά και τώρα επιτέλους είμαι ευτυχισμένη που μπορώ αν το μοιραστώ μαζί σας!».



Όπως η ίδια εξήγησε, φοβήθηκε να κάνει οποιαδήποτε ανακοίνωση πριν διασφαλίσει ότι η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται φυσιολογικά. Μετά την τελευταία αποβολή που είχε υπέφερε τόσο και αυτός ήταν και ο λόγος που το κράτησε τόσους μήνες μυστικό.

«Όταν είδα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, περίμενα μέρα με τη μέρα και εβδομάδα με την εβδομάδα να δω ότι όλα πάνε κατ ευχήν!».

Η Sisanie έχει μία από τις δημοφιλέστερες ραδιοφωνικές εκπομπές στο Χόλιγουντ. Εκτός από την αποβολή και τα νέα της εγκυμοσύνης η ίδια αναφέρθηκε και στο σοκ που πέρασε όταν ο υπέρηχος έδειξε όχι ένα, αλλά δύο μωρά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved